Închide meniul

Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 21:22

Reclamă
Gigi Becali nu s-a putut abţine! Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul! Jucătorii care l-au nemulţumit

Gigi Becali nu s-a putut abţine | Trei schimbări la pauză în FCSB - Corvinul

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a „ordonat” trei schimbări la pauză, în meciul dintre FCSB şi Corvinul. Campioana se află în avantaj, după primele 45 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să cucerească primul trofeu din noul sezon. Campioana se duelează cu Corvinul, în Supercupa României, meciul fiind în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali nu s-a putut abţine | Trei schimbări la pauză în FCSB – Corvinul

Daniel Popa debutează în tricoul FCSB-ului. Atacantul transferat de la U Cluj i-a luat locul lui David Miculescu, la pauză.

Deşi a marcat în prima repriză a duelului cu Corvinul, Miculescu a fost înlocuit. Al doilea jucător schimbat a fost Eduard Radaslavescu, în locul său fiind trimis în teren Alexandru Musi, cel care a revenit în această vară la FCSB, după împrumutul de la Petrolul.

De asemenea, Malcom Edjouma a fost trimis în teren în minutul 45, în locul lui Mihai Lixandru. Francezul a revenit şi el în această vară la FCSB, după împrumutul la Bari, din sezonul precedent.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu a fost titular la meciul de debut la FCSB. Al treilea jucător transferat de campioană în această vară, David Kiki, a rămas pe banca de rezerve.

În prima etapă a noului sezon de Liga 1, FCSB va primi vizita celor de la U Cluj. Partida se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 22:00. Până la duelul cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău, campioana se va deplasa în San Marino, pentru partida tur cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League.

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

Marius Ştefănescu este titular în primul meci oficial la FCSB. Mijlocaşul transferat de la Sepsi este singurul nou-venit care a prins primul 11 al campioanei, pentru meciul din Supercupă cu Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat, înaintea meciului cu Corvinul, faptul că Marius Ştefănescu va fi titular indiscutabil la FCSB. Pentru meciul cu Corvinul, David Kiki şi Daniel Popa au fost lăsaţi pe banca de rezerve.

Marius Ştefănescu împarte linia de mijloc cu Baba Alhassan şi Mihai Lixandru, în lipsa titularilor obişnuiţi Darius Olaru şi Adrian Şut, cei care au fost învoiţi la meciul de Supercupă, pentru faptul că au fost prezenţi la EURO 2024.

În atac au fost titularizaţi David Miculescu, Alexandru Băluţă şi Eduard Radaslavescu, cel care îndeplineşte regula U21.

În apărare, în flancul stâng a fost titularizat Nana Antwi, cel care a bifat nouă partide în tricoul campioanei, în sezonul precedent. Joyskim Dawa, Vlad Chiricheş şi Risto Radunovic sunt ceilalţi trei fundaşi titulari ai FCSB-ului, Siyabonga Ngezana fiind lăsat pe bancă.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

15:25

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: „În niciun caz nu aș face asta”

15:20

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

14:53

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

14:33

„Nu cred în generații!” Mircea Lucescu, mesaj ferm după parcursul remarcabil al României de la EURO 2024! Comparația cu anii ’90

14:14

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024: „Cariera ta va rămâne pentru totdeauna”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și