Închide meniul

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 19:12

Reclamă
Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB

Marius Ştefănescu, în timpul unui amical la FCSB/ Instagram FCSB

Marius Ştefănescu este titular în primul meci oficial la FCSB. Mijlocaşul transferat de la Sepsi este singurul nou-venit care a prins primul 11 al campioanei, pentru meciul din Supercupă cu Corvinul Hunedoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Corvinul în Ghencea, pentru primul trofeu din noul sezon. Partida se va disputa de la ora 20:00 şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB

Gigi Becali a anunţat, înaintea meciului cu Corvinul, faptul că Marius Ştefănescu va fi titular indiscutabil la FCSB. Pentru meciul cu Corvinul, David Kiki şi Daniel Popa au fost lăsaţi pe banca de rezerve.

Marius Ştefănescu împarte linia de mijloc cu Baba Alhassan şi Mihai Lixandru, în lipsa titularilor obişnuiţi Darius Olaru şi Adrian Şut, cei care au fost învoiţi la meciul de Supercupă, pentru faptul că au fost prezenţi la EURO 2024.

În atac au fost titularizaţi David Miculescu, Alexandru Băluţă şi Eduard Radaslavescu, cel care îndeplineşte regula U21.

Reclamă
Reclamă 4

În apărare, în flancul stâng a fost titularizat Nana Antwi, cel care a bifat nouă partide în tricoul campioanei, în sezonul precedent. Joyskim Dawa, Vlad Chiricheş şi Risto Radunovic sunt ceilalţi trei fundaşi titulari ai FCSB-ului, Siyabonga Ngezana fiind lăsat pe bancă.

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB. Antrenorul campioanei României a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei din Supercupa României.

Charalambous vrea să înceapă noul sezon cu un trofeu şi are mare încredere în jucătorii săi, chiar dacă se aşteaptă la o partidă dificilă. FCSB nu se va putea baza pe jucătorii care au fost convocaţi la EURO 2024, dar are încredere în restul lotului pe care îl are la dispoziţie:

Reclamă

„Începem noul an. Avem acest meci pentru trofeu. Vrem să începem anul cât se poate de bine și să câștigăm trofeul. (n.r. Corvinul) arată bine fizic și va fi un joc dificil. Știu că jucătorii vor dori să-i facă mâine fericiți pe suporteri.

Fotbaliștii echipei naționale sunt foarte importanți și pentru echipa noastră, dar nu o să ne bazăm pe ei. Mâine o să avem încredere în lot”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa premergătoare meciului din Supercupa României.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

8:36

Virgil van Dijk, reacție categorică după ce Olanda a întors scorul în șase minute cu Turcia: „Ar fi fost foarte grav!”

8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și