Închide meniul

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Juan Bauza! Condiţiile pentru ca finanţatorul să forţeze un transfer de titlu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 12:46

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Juan Bauza! Condiţiile pentru ca finanţatorul să forţeze un transfer de titlu

Declarație savuroasă despre Gigi Becali, oferită de Vivi Răchită, după CFR Cluj - FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţa de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut o ofertă uriaşă pentru Juan Bauza, pe care însă Adrian Mititelu a refuzat-o. Finanţatorul de la FCSB e dispus să ridice suma pentru jucătorul dorit de stafful roş-albaştrilor, doar dacă va avea şanse reale la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Gigi Becali a pus pe masă două milioane de euro pentru Bauza, dar Mititelu a fost de neclintit. Suma ar putea însă creşte, dacă FCSB le va bate pe Hermannstadt și Farul Constanța, victorii care i-ar aduce pe vicecampioni în lupta pentru titlu.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Juan Bauza

Atunci, Becali ar fi dispus să plătească chiar şi 3 milioane de euro, plus că oltenilor le-ar rămâne şi un procent de 20% dintr-un eventual transfer. Chiar dacă este cotat la 700.000 de euro, sud-americanul are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

„Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, este de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el”, spunea recent Mititelu.

Reclamă

Salariul lui Deian Sorescu la FCSB

Până să-l aducă pe Juan Bauza, Gigi Becali l-a împrumutat pe Deian Sorescu până la finalul sezonului. Pe lângă suma de 50.000 de euro, Becali va plăti şi un salariu de 16.500 de euro pe lună.

În situația în care jucătorul va fi transferat definitiv, Gigi va plăti 950.000 de euro și îi va oferi un contract pe trei ani. Mai mult, și salariul lui va ajunge la 19.000 de euro.

Creșterea este una uriașă pentru jucătorul cu două goluri marcate în Polonia, în această campanie. La Dinamo, el câștiga 2500 de euro pe lună, având la vremea respectivă unul dintre cele mai mici salarii din ”haită”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali are mare încredere în Deian Sorescu, astfel că acesta va avea o clauză de reziliere a contractului uriașă, 10 milioane de euro. La FCSB, el va juca, cel mai probabil, pe postul de fundaș dreapta. Asta chiar dacă el poate acoperi ambele flancuri și din postura de extremă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și