Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă. Trabzonspor insistă pentru transferul lui Adrian Şut

Dan Roșu Publicat: 12 decembrie 2022, 13:17

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă. Trabzonspor insistă pentru transferul lui Adrian Şut

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă / Hepta

  • Adrian Şut e cotat la 900.000 de euro

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă. Trabzonspor insistă pentru transferul lui Adrian Şut, chiar dacă finanţatorul de la FCSB a refuzat prima ofertă venită din partea turcilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această toamnă, Trabzonspor a oferit două milioane de euro pentru Adrian Şut, dar Gigi Becali nu a vrut să scadă de la preţul stabilit iniţial, de trei milioane de euro. Acum, cei de la 61medya.com susţin că turcii vor insista în iarnă pentru mijlocaş.

Gigi Becali poate da lovitura în această iarnă

„Munca va continua pentru Adrian Şut, care a rămas pe agenda lui Trabzonspor”, au scris cei de la 61medya.com, care anunţă şi că oficialii vor să se întâlnească în următoarele zile cu Gigi Becali.

Reclamă

Sumele vehiculate în legătură cu transferul lui Adrian Şut au fost confirmate chiar de Gigi Becali, care a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport în urmă cu o săptămână, că mutarea mijlocaşului este departe de a se concretiza.

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Mihai Pintilii, omul bun la toate la FCSB!

Mihai Pintilii este omul bun la toate la FCSB! Delegatul roș-albaștrilor a fost surprins cu tabela electronică în mână la marginea terenului, în debutul meciului dintre Chindia și FCSB, câștigat de vicecampioana României cu 2-0.

Fostul interimar al FCSB-ului a trecut „la fapte”, după accidentarea horror dintre Andrea Compagno și Darius Olaru.

Cei doi jucători ai roș-albaștrilor s-au ciocnit cap în cap în minutul 2 al partidei de pe „Ilie Oană” și au avut nevoie de intervenția medicilor. Ulterior, Compagno și Olaru au fost schimbați și transportați la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, devenit „secundul” lui Leo Strizu, a fost surprins la marginea terenului cu tabela electronică în mână, în timp ce pregătea schimbările… la propriu! Delegatul FCSB-ului n-a vrut să piardă timpul până la sosirea arbitrului de rezervă și a trecut „la fapte”.

„Eu sunt delegatul echipei, eu fac doar schimbările, nu am voie să mă ridic. Era normal să întreb cum se simt băieții și să văd dacă este nevoie de schimbări”, a explicat Mihai Pintilii, la finalul meciului de la Ploiești, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”