Închide meniul

Transfer ratat pentru Gigi Becali! Presa din Turcia anunţă că Adrian Şut va rămâne la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 11:59

Reclamă
Transfer ratat pentru Gigi Becali! Presa din Turcia anunţă că Adrian Şut va rămâne la FCSB

Adrian Şut va rămâne la FCSB, după ce negocierile purtate de Gigi Becali au picat

Gigi Becali, într-o conferinţă / Hepta

Adrian Şut va rămâne la FCSB, după ce negocierile purtate de Gigi Becali cu turcii de la Trabzonspor au picat. Clubul din Superlig nu s-a arătat dispus să plătească suma de transfer cerută de patronul roş-albaştrilor, în schimbul mijlocaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut evoluează la FCSB din 2020. Mijlocaşul cotat la 900.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, a bifat 13 partide în tricoul roş-albaştrilor în acest sezon, fără să marcheze vreun gol.

Transfer ratat pentru Gigi Becali! Presa din Turcia anunţă că Adrain Şut va rămâne la FCSB

Conform presei din Turcia, negocierile purtate de FCSB şi Trabzonspor s-au încheiat în momentul în care Gigi Becali a cerut suma de 3 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 23 de ani.

Turcii erau dispuşi să achite doar 2 milioane de euro, însă patronul roş-albaştrilor nu s-a arătat dispus să lase din preţul stabilit iniţial.

Sumele vehiculate în legătură cu transferul lui Adrian Şut au fost confirmate chiar de Gigi Becali, care a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport în urmă cu o săptămână, că mutarea mijlocaşului este departe de a se concretiza.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Stoica, anunţ despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor

Mihai Stoica a vorbit despre şansele ca Adrian Şut să semneze cu Trabzonspor. Turcii insistă pentru mijlocaşul de 23 de ani, dar trebuie să plătească trei milioane de euro pentru a-l transfera de la FCSB. Gigi Becali ţine de preţ.

Florin Vulturar ar fi în aceste zile la Istanbul, unde negociază cu oficialii campioanei en-titre. Două milioane de euro erau dispuşi să ofere turcii, dar patronul lui FCSB a refuzat să îşi reducă pretenţiile financiare. MM asigură că Gigi Becali nu se va aşeza la masa negocierilor, dacă a fixat deja un preţ.

Reclamă

„Nu ştiu nimic. M-ar mira să fie Vulturar (n.r. impresarul) în Turcia acum, habar n-am. Nu ştiu. La Gigi nu se negociază. Gigi spune cât face jucătorul.

Ideea e că Trabzonspor e campioana de anul trecut, ştiu ce jucători a luat. Nu a cumpărat cu 3 milioane niciun jucător fără pedigree. Poate că o fi interes, nu ştiu. Ştiu doar discuţiile care s-au făcut cu Gigi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Aflat lângă managerul general al lui FCSB, Basarab Panduru a glumit când a aflat că Şut ar putea pleca în schimbul a trei milioane de euro.

„A mai plecat şi Bourceanu şi tot la Trabzonspor. Să-l iei acum pe Şut, după ce l-ai avut pe Bourceanu. Înseamnă că s-a schimbat ceva pe acolo. Sunt alţi oameni care se ocupă.

Dacă s-a dus Vulturar acolo, cred că încearcă să negocieze. Dacă iei trei milioane de euro pe Şut, cred că-l duci tu în Turcia, nu? (n.r. arată spre Mihai Stoica)„, l-a completat Basarab Panduru.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și