Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1: „Va fi profesor universitar în fotbal!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 14:34

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1: „Va fi profesor universitar în fotbal!

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1. Este vorba despre Victor Dican, fundașul de 21 de ani de la FC Botoșani. Patronul FCSB îl urmărește îndeaproape pe tânărul jucător, căruia Valeriu Iftime i-a făcut o prezentare spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul clubului moldovean este convins că Dican va deveni unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc.

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul lui Victor Dican, noul puști-minune din Liga 1

Iftime consideră că, după ce va mai acumula experiență la nivelul Ligii 1, Victor Dican va face furori în linia defensivă. Iar când momentul va veni, există șanse mari ca Gigi Becali să forțeze și mai tare transferul său la FCSB.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AS.ro, Valeriu Iftime a explicat că fundașul de 21 de ani are nevoie să învețe în continuare de la Kevin Boli, partenerul său din centrul defensivei.

„Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă (n.r. – despre Kevin Boli). Dacă nu, eu oricum am nevoie de el ca să-l bage în formă pe Dican. Ar avea nevoie de un fundaș central cu experiență.

Reclamă

Dican, după 30 de meciuri în Liga 1, devine profesor universitar în fotbal, o să vedeți. Dar acum are nevoie de experiență și de fotbaliști cu experiență lângă care să joace”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

La numai 21 de ani, Victor Dican a devenit deja o piesă de bază în primul „11” al lui FC Botoșani. „Perla” lui Valeriu Iftime a ajuns la FC Botoșani în această iarnă, de la U Cluj, în schimbul sumei de 100.000 de euro.

Dican a primit multă încredere din partea staff-ului și a coechipierilor, iar în noul sezon a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate de FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va trebui să plătească 400.000 de euro pentru Kevin Boli

Gigi Becali va fi obligat să plătească 400.000 de euro pentru transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani la FCSB. Valeriu Iftime nu este dispus să renunțe prea ușor la fundașul ivorian, revenit în Liga 1 în această vară.

Patronul clubului din Moldova a dezvăluit că a avut o discuție între 4 ochi cu jucătorul de 31 de ani dorit intens de Gigi Becali la FCSB.

Boli i-a transmis că se simte bine la FC Botoșani, dar nu va spune „nu” dacă va apărea o ofertă de nerefuzat pe numele său. Valeriu Iftime a spus că nu a vorbit direct cu Gigi Becali, ci până acum au existat discuții doar între oficialii FCSB-ului și impresarul lui Kevin Boli.

De asemenea, Valeriu Iftime i-a transmis și un avertisment lui Gigi Becali, explicând că FCSB nu reprezintă o prioritate pentru fundașul ivorian, la ora actuală. În plus, finanțatorul moldovenilor susține că jucătorul său ar fi dorit și în campionatul Turciei.

„Eu am spus ceva. La mine, Boli nu e Dawa. Boli e prea bun, dacă merge la FCSB, clar joacă. Numai că el vrea să ajungă la altă echipă, cred. El a venit un an de zile la mine pentru că a spus că vrea să joace fotbal și să intre puțin, că a avut o accidentare. Acum, dacă totul îi merge bine, găsește club. Are club în Turcia, vedeți peste tot. Nu e o problemă pentru el. Eu cu Boli am vorbit doar dacă vrea să plece. Mi-a spus că nu, vreau la Botoșani, îmi convine, dacă aveți o ofertă bună dumneavoastră îmi spuneți și mie și eu vorbesc cu respectivul.

Nu, n-am vorbit cu domnul Becali. Au fost discuții doar cu domnul Florin Vulturar (n.r. – impresarul lui Kevin Boli). (N.r. – Despre suma cerută pentru Boli) Dacă nu se ridică, nu pleacă. Eu am cerut 400.000 de euro. Se poate negocia foarte foarte puțin. Nici nu mă ajută să îl dau cu 100.000, mă deranjează foarte tare. Nu pot să mă joc așa ușor. Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și