Închide meniul

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii! Arnold Garita a marcat în UTA – FC Argeş şi a ajuns la „cota” 5 în acest sezon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 19:15

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii! Arnold Garita a marcat în UTA – FC Argeş şi a ajuns la „cota 5 în acest sezon

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA - FC Argeş

Gigi Becali, la palat / Hepta

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA – FC Argeş. Patronul de la FCSB şi-a exprimat public dorinţa de a-l transfera pe vârful piteştenilor în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arnold Garita a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, după reuşita din partida dintre UTA şi FC Argeş. Camerunezul a deschis scorul în confruntarea de la Arad, şi i-a urcat provizoriu pe piteşteni pe locul 8.

Gigi Becali poate prgăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA – FC Argeş

Arnold Garita a punctat în minutul 27 al confruntării din etapa a 16-a din Liga 1. Atacantul a profitat de spaţiul liber din apărarea arădenilor, şi a reuşit golul cu numărul cinci din actualul sezon.

Gigi Becali a transmis în repetate rânduri că Arnold Garita se află pe lista de dorinţe pentru campania de transferuri din iarnă. Patronul FCSB vrea în continuare să-i întărească atacul lui Nicolae Dică, după ce i-a transferat în această vară pe Andrea Compagno şi Billel Omrani.

Arnold Garita evoluează la FC Argeş din vară, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu cei de la Bourg en Bresse, formaţie din ligile inferioare din Franţa.

Reclamă

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita! Patronul FCSB nu ţine cont de sfatul lui Mihai Stoica

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita. Patronul FCSB nu ţine cont de sfatul lui Mihai Stoica, care nu îl vede pe atacant la gruparea roş-albastră.

Gig Becali are de gând să îl transfere pe Arnold Garita, însă nu o singură condiţie. Patronul FCSB anunţă că le va face o ofertă celor de la FC Argeş doar dacă echipa sa va reveni în lupta pentru titlu.

„Deocamdată, calculez doar cum să prindem un loc în play-off, încă nu pot să vorbesc despre titlu. Dacă o să ajung să sper la titlu, îl voi aduce și pe Garita”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că atacantul lui FC Argeş nu poate face faţă la vicecampioana României.

„Nu vorbim de ceva timp. Nu m-a întrebat Gigi despre el (n.r. – despre Garita). Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător oarecum asemănător ca profil, vorbesc de statură, nu cu o viteză atât de mare precum Garita.

Dar cu o tehnică superioară e Billel Omrani. Eu consider că noi avem la ora actuală doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r – Andrea Compagno), iar celălalt (n.r – Billel Omrani), chiar dacă vine după o perioadă în care nu s-a antrenat şi are nişte probleme fizice şi medicale, a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul.

Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spaţii, chiar dacă are o viteză remarcabilă, poate face faţă la noi. Aşa am fost aproape sigur că nu va avea acelaşi randament Semedo, în momentul în care a fost transferat pe bani mulţi de la CFR la Steaua (n.r. – FCSB), dar după aia eram convins că va avea un randament foarte mult, pentru că noi jucam altceva”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Arnold Garita a descis scorul în UTA – FC Argeş
  • Gigi Becali poate pregăti transferul iernii

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și