Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita! Patronul FCSB nu ţine cont de sfatul lui Mihai Stoica

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2022, 15:23

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita! Patronul FCSB nu ţine cont de sfatul lui Mihai Stoica

FC Argeş - Dinamo

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita. Patronul FCSB nu ţine cont de sfatul lui Mihai Stoica, care nu îl vede pe atacant la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 450.000 de euro, Arnold Garita a marcat 4 goluri în 13 apariţii pentru FC Argeş, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Arnold Garita

Gig Becali are de gând să îl transfere pe Arnold Garita, însă nu o singură condiţie. Patronul FCSB anunţă că le va face o ofertă celor de la FC Argeş doar dacă echipa sa va reveni în lupta pentru titlu.

„Deocamdată, calculez doar cum să prindem un loc în play-off, încă nu pot să vorbesc despre titlu. Dacă o să ajung să sper la titlu, îl voi aduce și pe Garita”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor este de părere că atacantul lui FC Argeş nu poate face faţă la vicecampioana României.

Reclamă
Reclamă

„Nu vorbim de ceva timp. Nu m-a întrebat Gigi despre el (n.r. – despre Garita). Eu cred că mai degrabă se potriveşte un jucător oarecum asemănător ca profil, vorbesc de statură, nu cu o viteză atât de mare precum Garita.

Dar cu o tehnică superioară e Billel Omrani. Eu consider că noi avem la ora actuală doi atacanţi de mare valoare. Unul este golgheterul campionatului (n.r – Andrea Compagno), iar celălalt (n.r – Billel Omrani), chiar dacă vine după o perioadă în care nu s-a antrenat şi are nişte probleme fizice şi medicale, a arătat cum a arătat la meciul cu Petrolul.

Nu sunt convins că un jucător care are nevoie de spaţii, chiar dacă are o viteză remarcabilă, poate face faţă la noi. Aşa am fost aproape sigur că nu va avea acelaşi randament Semedo, în momentul în care a fost transferat pe bani mulţi de la CFR la Steaua (n.r. – FCSB), dar după aia eram convins că va avea un randament foarte mult, pentru că noi jucam altceva”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Cum a reacţionat Arnold Garita, după ce Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere la FCSB

Arnold Garita a oferit prima reacţie, după ce Gigi Becali a declarat că îl vrea la FCSB. Atacantul a mărturirisit că nu ar spune nu unui transfer sub comanda lui Nicolae Dică.

Gigi Becali şi-a manifestat public interesul pentru Arnold Garita. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul este principala ţintă în perioada de mercator din iarnă.

„Momentan, eu sunt concentrat pe ce am de făcut la Argeș și sper să câștigăm următorul meci. Nu am auzit de această ofertă, dar întotdeauna este mai interesant să joci la o echipă care evoluează în cupele europene.

Deocamdată, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Argeș, luna ianuarie e departe”, a declarat Arnold Garita, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

16:26

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și