Închide meniul

Gigi Becali pregătește lovitura verii: Louis Munteanu, la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 iunie 2023, 9:22

Gigi Becali pregătește lovitura verii: Louis Munteanu, la FCSB

Gigi Becali pregătește lovitura verii: Louis Munteanu, la FCSB

Louis Munteanu, în meciul cu FCSB / Profimedia Images

Gigi Becali pregătește lovitura verii și vrea să îl aducă pe Louis Munteanu la FCSB. Campion cu Farul lui Hagi, lui Munteanu i-a expirat împrumutul de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 21 de ani cotat la 1.4 milioane de euro a marcat 8 goluri în stagiunea precedentă, unul dintre ele fiind cel care a decis titlul, în Farul – FCSB 3-2.

Viola Nation anunță că Fiorentina nu este convinsă să-l păstreze pe atacantul cumpărat pe 1.7 milioane de euro de la Viitorul. De acest lucru vrea să profite Gigi Becali.

Gigi Becali pregătește lovitura verii: Louis Munteanu, la FCSB

„FCSB, clubul cunoscut anterior sub numele de Steaua București, este interesat să îl transfere pe Louis Munteanu. Fiorentina pare însă ciudat de apatică la reușitele jucătorului.

Poate va arunca o privire asupra lui în presezon, iar Italiano va vedea suficiente lucruri la el, încât să îi ofere măcar o prelungire a contractului”, se arată pe Viola Nation.

Reclamă

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu

Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, dând astfel de înţeles că acesta ar putea reveni la clubul de care aparţine, în această vară.

Oficialii celor de la Fiorentina se gândesc deja la sezonul viitor, şi astfel iau în calcul ce jucători vor reveni din împrumuturi la echipă. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, l-a menţionat pe Louis Munteanu, ca fiind un jucător extrem de interesant.

„Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a declarat Joe Barone, pentru tuttomercatoweb.com.

În acest sezon, Louis Munteanu a bifat 27 de meciuri la Farul, reuşind să marcheze opt goluri, şi să ofere şase assit-uri. De asemenea, atacantul de 20 de ai a fost cel care a marcat golul victoriei în duelul cu FCSB, duel în urma căruia constănţenii au devenit campioni în acest sezon de Liga 1.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și