Închide meniul

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 15:13

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua

Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB - Farul

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB, în Ghencea / Hepta

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! Patronul de la FCSB vrea să le facă o surpriză uriașă suporterilor, în situația în care echipa sa va ieși campioană, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este lider în Liga 1 cu 10 puncte peste principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Astfel, patronul roș-albaștrilor se gândește deja la marea sărbătoare de titlu.

Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Gigi Becali vrea ca jucătorii săi să primească titlul pe stadionul „Steaua”. În plin război cu oficialii CSA, patronul roș-albaștrilor din Liga 1 încearcă o lovitură de imagine uriașă.

Sursa citată anterior anunță că FCSB ar urma să depună o cerere către CSA Steaua, pentru a juca meciul cu CFR Cluj, ultimul de pe teren propriu din acest sezon. Dacă cererea va fi apropbată, partida va avea loc pe stadionul din Ghencea, în loc de Arena Națională.

FCSB a mai jucat pe stadionul „Steaua” în actualul sezon de Liga 1, dar și în cupele europene. Până în momentul de față, roș-albaștrii lui Gigi Becali nu au pierdut niciun meci pe stadionul militarilor din Ghencea (1-0 cu CFR Cluj, 3-0 cu Universitatea Craiova și 0-0 cu Nordsjaelland, în Conference League).

Reclamă

Pentru a închiria arena, Gigi Becali ar trebui să scoată din buzunar suma de 47.450 euro. În plus, FCSB trebuie să prezinte o asigurare de 750.000 de euro pentru gazon și de 250.000 de euro pentru daune morale.

Totodată, patronul trebuie să încheie o poliță de asigurare în valoare de 230.000 de euro față de administrator, în caz de vandalism.

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Patronul își va umple conturile, în situația în care jucătorii săi îi vor îndeplini cel mai mare vis.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un playoff, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18,62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2,1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro.

Totodată, oficialii UEFA au anunțat și premiile pentru calificarea în fazele eliminatorii:

– 1 milion de euro pentru calificarea în fazele eliminatorii
– 11 milioane de euro pentru optimi
– 12,5 miloane de euro pentru sferturi
– 15 milioane de euro pentru semifinale
– 18,5 milioane de euro pentru finală + 6,5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției.

De asemenea, echipele care se vor califica în Supercupa Europei vor primi 4 milioane de euro și încă 1 milion de euro, în situația în care câltigă competiția.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și