Închide meniul

Gigi Becali pregătește un tun financiar, în plină criză la FCSB. Clubul care și-a trimis oamenii pe Arena Națională și cât cere finanțatorul

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 9:16

Reclamă
Gigi Becali pregătește un tun financiar, în plină criză la FCSB. Clubul care și-a trimis oamenii pe Arena Națională și cât cere finanțatorul

Florin Manea, propunere directă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

Gigi Becali pregătește un tun financiar, în plină criză la FCSB. Chiar dacă anunță revoluția la echipă, Gigi e aproape să vândă un jucător pe bani frumoși în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform primasport.ro, Ferencvaros și-a trimis oamenii pe Arena Națională pentru a-l vedea la lucru pe Malcom Edjouma. Jucătorul născut la Toulouse poate pleca de la FCSB, pentru prețul cerut de Gigi: 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali pregătește un tun financiar, în plină criză la FCSB

”O să plece, cred că pleacă. A jucat extraordinar azi. Ştiu că e o echipă ungurească interesată de el. O să vedem! Cred că va pleca! Eu am cerut 1.5 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Becali a plătit 330.000 de euro pentru a-l aduce pe Edjouma de la Botoșani. În acest sezon, fotbalistul cotat la un milion de euro a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive, în 26 de meciuri.

Edjouma, răspuns la criticile lui Gigi Becali

La începutul acestei luni, Edjouma a răspuns fabulos când a fost întrebat despre criticile lui Gigi Becali. Mijlocaşul de la FCSB a spus că nu a auzit şi nu ştie să fi fost criticat de patron.

Reclamă

“Nu am văzut, nu ştiu (n.r. – despre criticile lui Gigi Becali). Nu ştiu. Eu nu am vorbit cu nimeni despre transfer. Sunt de un sezon jumate aici. Sunt fericit aici”, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

“A fost un meci dificil, dar am reuşit să câştigăm şi suntem concentraţi pentru meciul următor. E normal pentru că am fost la Botoşani în anii trecuţi şi a fost dificil pentru mine să mă bucur. Eu cred că nu am avut un start bun de sezon. Trebuie să fim mai eficienţi şi în apărare şi în atac“, a mai spus Edjouma.

Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece imediat

Andrei Vlad e jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece cât de repede la o echipă unde poate juca. Așa susține Basarab Panduru, după ce a auzit ultimele declarații ale portarului. ”E imun la tot”, susține fostul mare internațional.

Reclamă 4 / 0/3

”A părut aşa, şi din ce vorbeşte, că e imun la tot, are drumul lui. Îmi aduc aminte că şi când greşea spunea nu-i nicio problemă, merg mai departe. Îl văd puţin diferit, preocupat de viitorul lui.

A lăsat de înţeles că vrea să plece de la FCSB şi că ar vrea să joace. După părere mea, când Târnovanu se face bine probabil că el e portarul numărul 1, iar Vlad nu vrea să mai piardă încă o jumătate de an pe bancă.

Depinde de el cum înţelege portăria asta… Trebuie să aperi, nu să faci alte lucruri. De multe ori a complicat, iar de aici probabil că au plecat şi problemele lui”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și