Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacție despre noul antrenor de la FCSB: „Va fi ajutat de Pintilii!”. Anunțul de ultimă oră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 14:36

Gigi Becali, prima reacție despre noul antrenor de la FCSB: „Va fi ajutat de Pintilii!. Anunțul de ultimă oră

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a câştigat-o din vânzarea biletelor la derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacție despre noul antrenor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a confirmat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Leo Strizu (55 de ani) va îndeplini rolul de antrenor principal la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum AS.ro v-a anunțat în premieră, Strizu a fost prezent astăzi la baza de pregătire din Berceni pentru a urmări antrenamentul condus de Mihai Pintilii.

Gigi Becali, prima reacție despre noul antrenor de la FCSB!

Gigi Becali a anunțat că Leo Strizu va fi noul „principal” de la FCSB. Așa cum era de așteptat, Mihai Pintilii va fi păstrat în staff, urmând să-l ajute pe Strizu pe banca roș-albaștrilor.

„Da, da (n.r. – Leo Strizu este noul antrenor). Da, va fi ajutat de Pintilii”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali era obligat de regulamentul FRF să aducă un antrenor cu licență PRO, ținând cont că interimarul Mihai Pintilii deține doar licența B.

Reclamă

Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB!

Ultima oară la Unirea Constanța, Leo Strizu va îndeplini rolul de antrenor principal la FCSB de acum înainte. Mihai Pintilii va continua să ajute la pregătirea antrenamentelor vicecampioanei României.

Leo Strizu are doar două experiențe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua București II, și la Unirea Constanța, în sezonul 2021/2022.

Ca jucător, Strizu a evoluat ca atacant la Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia și Sakaryaspor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se afla de aproape o lună de zile în căutarea unui nou antrenor principal, cu licență PRO, după despărțirea de Nicolae Dică, de pe 1 noiembrie. Mihai Pintilii a ocupat postul de interimar al roș-albaștrilor după plecarea lui „Dicanio”, însă regulamentul FRF nu îi permitea antrenorului de 38 de ani să devină „principal”, deoarece nu deține licența PRO.

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Nicolae Dică a oferit detalii din vestiarul FCSB-ului. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că jucătorii creează atmosfera, această declaraţie venind ca răspuns după ce Andrei Cordea a dat de înţeles că echipa este mai unită cu Mihai Pintilii pe bancă.

Nicolae Dică a readus în discuţie performanţele pe care le-a reuşit pe banca roş-albaştrilor. Acesta a declarat că este singurul tehnician care a reuşit să ducă echipa în grupele unei competiţii europene, după o „secetă” de cinci sezoane. În privinţa relaţiei cu jucătorii, Dică a declarat că a purtat des discuţii cu jucătorii roş-albaştrilor, în special cu Ianis Stoica.

„Nu știu, aș vrea să spun ceva. Atmosfera din vestiar o fac jucătorii. Eu nu vin în vestiar să vin să dansez, să beau bere cu jucătorii. Ei trebuie să facă atmosferă.

Dar eu am reușit să duc echipa în Europa după cinci ani, nu a dus-o altcineva. Sau a dus-o cineva de sus? (n.r. – gesticulează teatral) O fi făcut și Dică ceva pe la cluburile alea pe la care a fost… Am avut trei luni în care am reușit să facem o performanță!

Întrebați-l pe Ianis Stoica cât am vorbit cu el și cât a vorbit «secundul» meu George Cotigă cu el. Mergeți și întrebați-l pe Ianis Stoica! N-ai cum să vorbești cu fiecare jucător în fiecare zi. Sunt sigur 100% că am găsit echilibrul necesar”, a declarat Nicolae Dică, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, prima reacție despre noul antrenor de la FCSB
  • Anunțul patronului roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și