Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a primit, din nou, interzis în Ghencea: „Încercăm să rezolvăm”

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 16:00

Reclamă
Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a primit, din nou, interzis în Ghencea: Încercăm să rezolvăm”

Când va debuta Siyanbonga Ngezana la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a primit, din nou, interzis în Ghencea. Vicecampioana României nu a primit acordul celor de la CSA Steaua pentru a juca partida cu Nordsjaelland pe stadionul „Steaua”, chiar dacă elevii lui Charalambous au disputat ultimul meci din Liga 1 pe arena respectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Nordsjaelland contează pentru manșa tur a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Meciul va avea loc joi, de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a primit, din nou, interzis în Ghencea. Latifundiarul speră că situația se va rezolva

Patronul celor de la FCSB a confirmat faptul că oficialii celor de la CSA Steaua nu sunt de acord ca vicecampioana să joace partida din preliminariile UEFA Conference League în Ghencea. Acesta a menționat și motivul pentru care FCSB-ul se lovește de un nou refuz al „militarilor”, dar a menționat și ce va face în contiunare.

„Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. – cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Vicecampioana României a revenit pe stadionul din Ghencea cu ocazia partidei cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Fanii „roș-albaștrilor” s-au mobilizat și au cumpărat toate biletele disponibile pentru partidă, doborând astfel recordul de asistență al stadionului. Jucătorii lui Charalambous le-au făcut o mare bucurie fanilor, câștigând meciul cu scorul de 1-0.

Reclamă

Mihai Stoica, lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Nebunie în Ghencea, la finalul partidei

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28,519 de fani.

Reclamă 4 / 0/3

Precedentul record de asistență a fost stabilit la o partidă dintre CSA Steaua și Dinamo, din sezonul trecut al Ligii secunde. Atunci, pe stadionul din Ghencea au fost prezenți 21.522 de spectatori. De asemenea, o altă partidă cu un număr ridicat de fani în tribune a fost meciul dintre România și Spania, din cadrul Campionatului European U21. Atunci, pe stadionul „Steaua” au fost prezenți aproximativ 21,000 de fani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și