Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs după CFR Cluj – FCSB 0-1: „E un arbitru mare, nu mai zic nimic despre el în viața mea!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2022, 10:28 / Actualizat: 9 februarie 2024, 0:35

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs după CFR Cluj – FCSB 0-1: „E un arbitru mare, nu mai zic nimic despre el în viața mea!

Fiica lui Gigi Becali, lovitură financiară de proporții

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor l-a felicitat public pe Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Dan Petrescu a dat de pământ cu „centralul” partidei pentru eliminarea lui Mateo Susic, Gigi Becali este convins că Kovacs a avut o prestație de zile mari.

Gigi Becali l-a lăudat pe Istvan Kovacs după CFR Cluj – FCSB 0-1

Sunt super-mulţumit. Cel mai mulţumit sunt de arbitru. A demonstrat că este un om corect şi un arbitru mare. A demonstrat corectitudinea lui pentru totdeauna. Nu mai zic niciodată în viaţa mea nimic despre el„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Istvan Kovacs

Petrescu este convins că faultul făcut de fundaşul bosniac la Darius Olaru nu a fost unul violent, care să merite acordarea unui cartonaş roşu.

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Reclamă

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Mihai Stoica, replică pentru Dan Petrescu

Managerul general al roş-albaştrilor s-a minunat de declaraţiile oferite de „Bursuc” şi l-a invitat să-l vadă pe Olaru la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Avem un jucător la spital. Nu are fractură, e vestea bună. Are o contuzie gravă. Avem un jucător de care s-a vorbit toată săptămâna. La modă acum este… Se vorbeşte de Octavian Popescu. A mai demonstrat încă o dată că e cel pe care noi îl vedem un jucător de marea valoare.

Am înţeles că Petrescu a fost nemulţumit că Bălgrădean n-a făcut mai mult la gol. A făcut, a scos mingea din poartă şi a repus-o repede. E primul meci cu Petrescu antrenor în care dominăm fizic, ne impunem.

L-aş invita pe Dan Petrescu, că n-am mai vorbit de mult cu el, să-l vedem pe Olaru acum la spital. Ce să facă Dan Petrescu? Ne-a asasinat cu inepţiile în ultima vreme. Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist de comunicare înainte să mai apară pe la conferinţe„, a reacţionat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și