Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după eliminarea ruşinoasă a rivalei CFR Cluj. „Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 15:04

Gigi Becali, prima reacţie după eliminarea ruşinoasă a rivalei CFR Cluj. „Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali a avut prima reacţie după eliminarea ruşinoasă a rivalei CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Armenii de la Pyunik s-au calificat, la penalty-uri, după 2-2 în timp regulamentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Becali, lupta din sezonul trecut la titlu a fost câştigată incorect de CFR Cluj, cu ajutorul arbitrilor. „Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit”, a fost mesajul lui Gigi.

Gigi Becali, prima reacţie după eliminarea ruşinoasă a rivalei CFR Cluj

„Voi credeți că nu există Dumnezeu? Uite că există și uite cum le aranjează bunul Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am și spus ce zice Sfantul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri și nu respectă regulile nu primește cununa. Așa spune Pavel. Faci prostii, plătești când îți e lumea mai dragă.

Păi ei credeau că o să le meargă la nesfârșit? Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit. Nu mă interesează pe mine ce este acum în sufletul lui Neluțu Varga. Și ăsta este doar începutul.

După meci, l-am văzut pe Petrescu terminat și nu știu cum o să o mai dreagă el acum. Nu e în toatalitate vina lui, sunt și alții pe acolo care trebuie să plătească”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League

Florin Tănase nu a desfăcut şampania după eliminarea rivalei CFR Cluj din Champions League, în faţa lui Pyunik. Căpitanul de la FCSB susţine că echipa din Gruia îşi poate reveni după primele meciuri din Superliga, chiar dacă a ratat un prim obiectiv al sezonului.

„Nu, sincer nu mă aşteptam! Dar vedeţi cum este în fotbal, se poate întâmpla orice. Da, m-am uitat la meci. Ce, vrei să mă dai în gât că nu m-am culcat devreme?!

Nu, n-am desfăcut şampania (n.r. după eliminarea lui CFR Cluj). Nu mai există echipe chiar atât de mici cum erau acum 7-8 ani. Mai toate ţările au evoluat.

Reclamă 4 / 0/3

Este început de sezon, cu siguranţă şi ei după încă câteva meciuri îşi vor recăpăta ritmul. Sunt o echipă solidă. Nu vreau să spun eu că este o pată neagră. Este o înfrângere, au ieşit din Champions League. Au şansa să intre în Conference League”, a spus Tănase.

Ce urmează pentru CFR Cluj

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes.

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și