Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CFR Cluj 1-0: ”Suntem noi favoriţi la titlu, având în vedere că nu e Denis Alibec”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 23:44 / Actualizat: 16 mai 2023, 16:54

Reclamă
Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CFR Cluj 1-0: ”Suntem noi favoriţi la titlu, având în vedere că nu e Denis Alibec”

Materia la care Gigi Becali lua doar nota 10

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a avut prima reacție după FCSB – CFR Cluj 1-0. Roș-albaștrii sunt la mâna lor pentru primul titlu după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e la un punct în spatele liderului Farul, cu două etape rămase de disputat. În următoarea rundă, echipa lui Gigi Becali va juca la Ovidiu împotriva grupării lui Gică Hagi, iar un succes ar transforma-o în favorită certă la titlu.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CFR Cluj 1-0

”Eu acum ce să zic, normal, pe valoare, şi având în vedere că nu este Alibec, că aşa era foarte periculoasă Farul, suntem noi favoriţi. Mai ales că noi jucăm în ultima etapă cu Rapid, care va juca cu ambiţie. Dar CFR cu o calificare, la concurenţă cu Craiova. Noi jucăm pe Arena Naţională şi ei la CFR.

Hai să vă spun un lucru, când vrei să fii o echipă campioană, mai ai două jocuri, nu mai trebuie să te gândeşti la jocul rezultatelor. Baţi şi punct! Bate-o pe Farul dacă vrei să fii campioană!

(Ce este schimbat faţă de anii trecuţi?) S-a schimbat doar un singur lucru, este un Coman care a dat 7 pase de gol şi 2 goluri. Asta s-a schimbat, valoarea lui Coman. Altceva nu!”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Roş-albaştrii tocmai au obţinut al treilea succes la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul. În faţa a peste 42.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au obţinut trei puncte uriaşe.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și