Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1. Cum a explicat schimbarea din minutul 25. Cine e singurul jucător pe care l-a criticat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 22:10

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1. Cum a explicat schimbarea din minutul 25. Cine e singurul jucător pe care l-a criticat

Gigi Becali taie în carne vie! A scos şase jucători din lotul lui FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1. Patronul roș-albaștrilor a explicat schimbarea din minutul 25, când Edjouma a intrat în locul lui Oaidă. Un singur jucător a intrat în colimatorul patronului după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Mioveni s-a „rupt” în minutul 25, când Edjouma a intrat în locul lui Oaidă, iar francezul a deschis scorul doar șase minute mai târziu. Din acel moment, roș-albaștrii s-au dezlănțuit.

Gigi Becali a oferit prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1

Gigi Becali a explicat schimbarea inspirată: „Am întrebat și eu. Mi-a zis că a fost o schimbare tactică. A intrat Edjouma ca să dea gol. Foarte bine a făcut Pintilii! Ce rost avea Oaidă pe teren? Noi jucăm defensiv cu Mioveni? Ce rost avea Oaidă? Dacă nu era 2-0, schimbam și un fundaș lateral, băgam un atacant. Jucam 3-4-3 atunci!”.

În ciua succesului la scor, patronul roș-albaștrilor nu a fost impresionat de echipa sa. Gigi Becali spune că CS Mioveni a fost prea slabă.

Am jucat cu o echipă care numai fotbal nu juca. Ce să îmi placă? Nu pot să spun… Dar noi jucăm un fotbal frumos, și în meciurile trecute. Am dominat, avem mingea, așa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum?

Reclamă

El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune„, a mai spus Gigii Becali, conform primasport.ro.

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali

Singurul jucător criticat în mod direct de Gigi Becali după partida cu Mioveni a fost Billel Omrani. Francezul riscă să fie „retrogradat” pe banca de rezerve.

„Omrani joacă în zeflemea. Nu contează meciul, trebuie să dai ca Hagi, să dai 8 goluri. Dacă joacă așa, ia ieși tu pe bancă la pauză. Joacă serios, tată! Dar eu am mare încredere în el”, a adăugat Becali.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul patru în Liga 1, la două puncte de ultimul loc de podium, ocupat de Rapid. Liderul Farul este însă la 12 lungimi în față. CS Mioveni, cu 8 puncte, rămâne ultima clasată.

Recomandări
  • Gigi Becali, prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1
  • Cum a explicat schimbarea din minutul 25

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și