Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1. „Nu ne stă nimeni în cale. Suntem peste ei mult, mult, mult”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 12:05

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1. „Nu ne stă nimeni în cale. Suntem peste ei mult, mult, mult

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1
  • Mihai Pintilii poate rămâne antrenorul roş-albaştrilor

Gigi Becali a avut prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1, meci în care roş-albaştrii şi-au dominat adversarii la toate capitolele. Finanţatorul a dat un răspuns enigmatic atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Mihai Pintilii să rămână pe banca vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, nu credeam. Adică am crezut în victorie, pe chestiune de valoare. Și am crezut valoric, normal, nu poate să ne bată. Suntem peste ei cu mult, mult, mult. Dar ei erau în formă, au un antrenor bun, atitudinea pe care o au, sunt o echipă.

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1

Și atunci nu credeam 3-1. Eu zic 3-0, că așa îmi place mult. Când dai 3, e 3-0. În primul rând nici nu aveau voie să mai facă 11 metri. Dacă nu îmi plăcea, se vedeau schimbări la pauză. Schimbările au fost așa, de odihnă, de crampe. Mi-a plăcut totul, n-am nimic de spus că nu mi-a plăcut.

Reclamă

Pintilii? Acum stai să vedem. Ne grăbește cineva? Eu nu mă așteptam niciodată ca Cordea să facă pressing și a doua repriză, la 2-0, să aibă atitudinea aia. E bun, aleargă mult, dar așa ceva… ce a făcut aseară, nu îmi vine să cred. Mă refer la agresivitate. Dacă o să jucăm așa, nu ne stă nimeni în cale”, a spus Becali, la Pro Arena.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști

Mihai Stoica a transmis o ironie supremă pentru rapidiști. Managerul general de la FCSB nu și-a iertat rivalii, după victoria de pe Arena Națională, scor 3-1. MM le-a dat replica giuleștenilor, după ce Cristi Săpunaru l-a descris drept „valetul de la Palat” în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă

Mihai Stoica a profitat de momentul bun al FCSB-ului, iar după victoria de duminică seară le-a trimis „săgeți” rivalilor de la Rapid.

MM a postat o fotografie editată, cu el îmbrăcat în valet și stând lângă o pancartă inscripționată cu textul „Parcarea valetului. Opriți aici, sunteţi striviţi, plecați acasă” și cu emblema Rapidului.

„‘Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat’ (Rapsod popular neidentificat)”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul