Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Am avut trei penalty-uri clare!” Ce spune despre lupta la titlu

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 12:23 / Actualizat: 20 martie 2023, 14:23

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Am avut trei penalty-uri clare!” Ce spune despre lupta la titlu

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 1-2

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

  • Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova
  • Ce spune despre lupta la titlu

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Patronul roș-albaștrilor susține că echipei sale ar fi trebuit să i se acorde trei penalty-uri în derby-ul cu oltenii lui Eugen Neagoe. Însă, cu toate acesta, latifundiarul din Pipera susține că rezultatele din prima rundă de play-off nu i-au dezavantaja formația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, în prima rundă de play-off. Malcom Edjouma a marcat pentru gazde, în timp ce Jovan Markovic a înscris pentru olteni.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali a comentat fazele controversate din primele meciuri de play-off. Patronul roș-albaștrilor dă asigurări că echipa sa va marca multe goluri, la care nu va fi nevoie de intervenția arbitrajului video. Ironic, Becali a mărturisit că FCSB va da „goluri cu vopsea”, și nu cu ajutorul VAR-ului.

Reclamă

De asemenea, în privința partidei cu Universitatea Craiova, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de arbitraj. Patronul roș-albaștrilor susține că echipa sa ar fi trebuit să primească trei lovituri de la punctul cu var, și a dat exemplu faza la care Edjouma a primit cartonaș galben pentru simulare, după ce a fost faultat în careu de Andrei Ivan.

Pe noi, prima etapă nu ne-a dezavantajat prea mult. Eu cred că lupta noastră este cu CFR-ul. Eu cred că ne batem cu CFR. Faptul că am rămas după prima etapă la aceleaşi puncte, e un lucru bun. Nu o să poată fure ei cu VAR-ul, câte goluri dăm noi. Staţi cu VAR-ul acolo şi furaţi cu VAR-ul că noi o să dăm goluri care nu au ţintă VAR-ul vostru.

Reclamă

O să dăm goluri cu vopsea, nu cu var. Am avut 3 penalty-uri clare. Hai, că nu dau 11 metri că a dat cu cotul în cap. Bine, mă, nu a pus mâna pe ea. La Edjouma vine şi îi dă brânci şi tu dai galben. Şi îl bagi în VAR pe ală, pe Popa, care tot timpul ne-a ciupit, ne-a spart şi ne-a distrus mereu”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Malcom Edjouma a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este fericit că nu a fost schimbat la pauză şi că a avut şansa de a marcat, în minutul 66.

Edjouma l-a „înţepat” pe patron şi a anunţat că, pentru a fi integralist, este obligat să marcheze meci de meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii, să marcăm dintr-o ocazie sau două. Fizicul meu pun impact pe defensiva adversă, uneori nu mă pot bloca. Sunt foarte fericit că am marcat. Este play-off şi îmi pare să joc cu echipele mare. Când e dificil trebuie să-ţi arăţi calităţile.

Am fost în faţa lui, am împins mingea şi m-a lovit. Pentru mine a fost penalty. Nu ştiu de ce arbitrul nu a fluierat. Am vrut să fiu în faţa lui şi m-a lovit. Mi-am pierdut echilibrul şi după ce să fac, eram jos!

Cred că putem câştiga titlul, trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii. Toate meciurile dificile, dar trebuie să nu ne fie frică.

Nu ştiu cum să răspund pentru că e greu şi pentru mine. Trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac„, a declarat Malcom Edjouma la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”