Închide meniul

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2023, 22:46

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute!

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali

Malcom Edjouma a marcat în FCSB - Universitatea Craiova 1-1 / Profimediaimages

Malcom Edjouma a avut un mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este fericit că nu a fost schimbat la pauză şi că a avut şansa de a marcat, în minutul 66.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul este golgheterul lui FCSB în 2023, cu 6 goluri. A ajuns la 9 reuşite stagionale, după ce a punctat pe Arena Naţională şi a smuls un punct pentru roş-albaştri.

Malcom Edjouma, mesaj direct pentru Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Edjouma l-a „înţepat” pe patron şi a anunţat că, pentru a fi integralist, este obligat să marcheze meci de meci.

„Trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii, să marcăm dintr-o ocazie sau două. Fizicul meu pun impact pe defensiva adversă, uneori nu mă pot bloca. Sunt foarte fericit că am marcat. Este play-off şi îmi pare să joc cu echipele mare. Când e dificil trebuie să-ţi arăţi calităţile.

Am fost în faţa lui, am împins mingea şi m-a lovit. Pentru mine a fost penalty. Nu ştiu de ce arbitrul nu a fluierat. Am vrut să fiu în faţa lui şi m-a lovit. Mi-am pierdut echilibrul şi după ce să fac, eram jos!

Reclamă

Cred că putem câştiga titlul, trebuie să fim mai exacţi în faţa porţii. Toate meciurile dificile, dar trebuie să nu ne fie frică.

Nu ştiu cum să răspund pentru că e greu şi pentru mine. Trebuie să înscriu de fiecare dată pentru a rămâne pe teren. Dacă nu marchez, sunt schimbat după 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea. Dacă joc 45 de minute, joc 45! Nu am ce să fac„, a declarat Malcom Edjouma la digisport.ro.

Jovan Markovic a înscris un gol superb în minutul 32. S-a „distrat” cu defensiva lui Mihai Pintilii şi l-a învins pe Târnovanu. Malcom Edjouma a restabilit egalitatea în minutul 67 şi a demonstrat că este cel mai în formă jucător al vicecampioanei.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se menține și ea pe locul 4, cu 28 de puncte. Farul Constanța și CFR Cluj sunt primele în Liga 1, ambele echipe având 32 de puncte.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna şi am cerut să fiu schimbat. Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa. Cred eu că le vom rezolva, rămânem să ne antrenăm în continuare şi să facem meciuri bune. Trebuie să câştigăm şi să ne luptăm pentru primul loc. Normal, toţi vrem să obţinem locul 1. Vom vedea şi dacă vom putea„, a declarat Darius Olaru la finalul meciului.

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Echipele de start de la FCSB – Universitatea Craiova:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Ad. Şut, Olaru (Cordea 46) – Fl. Coman (Miculescu 64), Compagno (Radaslavescu 90), Octavian Popescu (Ovidiu Popescu 76). ANTRENOR: Mihai Pintilii

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Roguljic 89), Zajkov, B. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan (Hanca 58), Baiaram (Al. Creţu 58), A. Ivan (Rivaldinho 89) – Markovic (Koljic 67). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Reclamă

Cartonaşe galbene: Edjouma 60 / Baiaram 44

Arbitri: Florin Andrei – Sebastian Gheorghe, Mihai Marica – Iulian Dima

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Marius Badea

Observator: Adrian Comănescu

Recomandări
  • Ce a declarat Malcom Edjouma după ce a marcat în FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și