Închide meniul

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0: „A fost măcel! Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 23:40

Reclamă
Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0: „A fost măcel! Nu mai vorbiţi de fotbal, oameni buni!

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după Rapid - FCSB 1-0

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a avut izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0. Managerul general al celor de la FCSB a atacat în termeni duri arbitrajul lui Horaţiu Feşnic. Mihai Stoica a incriminat două faze din prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima fază la care Mihai Stoica a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A doua fază la care Mihai Stoica a cerut cartonaş roşu a fost cea în care Dragoş Grigore a intrat asupra lui Andrea Compagno. La ambele faze, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

Mihai Stoica, izbucnire nervoasă după arbitrajul din Rapid – FCSB 1-0

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel. 

Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda. Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

 Marius Avram crede că Dragoş Grigore trebuie eliminat

Marius Avram a spus că Horaţiu Feşnic ar fi trebuit să îl elimine pe Dragoş Grigore, la faza din minutul 28.

„Avem următoarele elemente: intenția de a face rău adversarului, locul unde îl atacă pe adversar, cu crampoanele, fără să joace mingea, punând în pericol integritatea jucătorului. La această fază se impunea direct cartonaș roșu”, a declarat Marius Avram, potrivit digisport.ro.

Florinel Coman, discurs vehement după Rapid – FCSB 1-0

Florinel Coman a avut un discurs vehement după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid. Coman a făcut şi el referire la intrarea lui Onea din startul derby-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Clinciuri, în minutul 3, ați văzut cum am sărit, trei metri, nu? Din minutul 5 nu am mai putut să sprintez, am făcut injecții la pauză, am luat un antiinflamator. Nu, a fost super arbitrajul, îl felicit, a arbitrat foarte bine. Da, trebuie să credem în noi, nu se știe niciodată.

Sunt echipe foarte bune în play-off, cam cele mai bune care puteau intra, oricine poate bate pe oricine, e un play-off care se joacă, un meci spectaculos în această seară. Mă așteptam să îi vedem așa oarecum, și noi când am jucat în campionat cu ei eram într-o situație foarte proastă și am reușit să îi batem la toate capitolele. 

Mergem cu gândul de a lua trei puncte cu orice preț, nu va conta jocul pe care îl vom arăta la Craiova, contează punctele„, a spus Florinel Coman, după Rapid – FCSB 1-0, la digisport.ro.

Rapid – FCSB 1-0. Victorie uriaşă pentru echipa lui Mutu

Meciul de pe stadionul din Giuleşti a început cu şapte minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off. FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și