Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0: „Cinci jucători au fost răciţi! Coman a stat pe antibiotic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 23:13

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0: „Cinci jucători au fost răciţi! Coman a stat pe antibiotic!

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj - FCSB 0-0

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a avut o primă reacţie după U Cluj – FCSB 0-0. Patronul de la FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia echipei sale, având în vedere problemele medicale de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că 5 titulari au jucat răciţi în partida de la Cluj. Mai mult, Becali a spus că Florinel Coman a luat antibiotic timp de 5 zile.

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0

Deşi am avut 5 jucători bolvani, vreo 5 absenţi, am dominat jocul tot meciul. Eu sunt mulţumit. Eu sunt mulţumit de 7 puncte, nu de 8. Nu am zis că nu am nicio emoţie când sunt în faţă. Azi erau 5 jucători răciţi pe teren. A fost şi Coman, Olaru, a fost şi Tavi răcit. Şi Şut a fost răcit. Jumătate de echipă. Coman abia a intrat, nu şi-a revenit. Coman a luat 5 zile antibiotic. Băluţă nu a putut deloc. În aceste condiţii trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj şi jocul altor echipe„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea de la U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

Lupta la titlu a luat foc după remiza celor de la FCSB la Cluj. Echipa lui Elias Charalamabous mai are un avans de 7 puncte faţă de Rapid şi 10 puncte faţă de CFR Cluj.

Reclamă

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și