Închide meniul

Gigi Becali primește cuvinte de laudă după ce FCSB a relansat lupta la titlu: ”De atâta timp, a mai învățat și el!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 10:06

Gigi Becali primește cuvinte de laudă după ce FCSB a relansat lupta la titlu: ”De atâta timp, a mai învățat și el!”

Fiica lui Gigi Becali, lovitură financiară de proporții

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali primește cuvinte de laudă după ce FCSB a relansat lupta la titlu
  • Ce spune Gabi Balint despre patronul roș-albaștrilor

Gigi Becali a fost lăudat de Gabi Balint după parcursul bun al FCSB-ului, care a relansat lupta la titlu după ce a învins campioana CFR Cluj la ea acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului, FCSB este pe locul 2 în campionat, la două puncte de lider. În ultima etapă, roș-albaștrii o întâlnesc pe CFR Cluj.

Gigi Becali, lăudat de Gabi Balint

Dacă continuă așa și nu face Gigi Becali vreo nefăcută, vreo schimbare care să-i aducă ghinion…Eee, el face totul. Petrea antrenează echipa foarte bună, ține legătura cu patronul, îi spune care este starea de sănătate a jucătorilor. Dar Gigi face tot.

Reclamă

De atâta timp, a mai învățat și Gigi. Are un lot bun. Păi, a făcut-o Gâlcă și a plecat. Poate să o facă, dacă are încredere și face o schimbare care aduce titlul, va fi învingătorul. Nu cred că poate face ceva de capul lui”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Gabi Balint crede că FCSB este favorită la titlu

Gabi Balint nu are dubii când vine vorba de lupta la titlu din Liga 1. FCSB a învins campioana CFR Cluj la ea acasă, 1-0, iar fostul mare internațional este de părere că echipa lui Toni Petrea pornește cu prima șansă la câștigarea campionatului.

Reclamă

Octavian Popescu a relansat lupta la titlu chiar în Gruia, unde a decis derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1.

Sincer, nu mă așteptam să piardă teren CFR în așa fel, în play-off. Sincer, nu mă așteptam. Cele mai mari șanse categoric le are FCSB-ul, sunt șanse reale. Craiova o văd mai greu, e o distanță de șase puncte, chiar dacă e în mare formă.

Dacă FCSB bate totul, câștigă campionatul. Are un elan clar. A intrat într-o formă deosebită. Poate CFR-ul nu i-a pus probleme, dar în defensivă a stat bine”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”