Închide meniul

FCSB, favorită la titlu! Gabi Balint: ”Categoric! Nu mă așteptam să piardă teren CFR Cluj în așa fel!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 8:20

FCSB, favorită la titlu! Gabi Balint: ”Categoric! Nu mă așteptam să piardă teren CFR Cluj în așa fel!”

Bucuria jucătorilor lui Toni Petrea după CFR Cluj - FCSB 0-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Balint nu are dubii când vine vorba de lupta la titlu din Liga 1. FCSB a învins campioana CFR Cluj la ea acasă, 1-0, iar fostul mare internațional este de părere că echipa lui Toni Petrea pornește cu prima șansă la câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a relansat lupta la titlu chiar în Gruia, unde a decis derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1.

Gabi Balint crede că FCSB este favorită la titlu

Sincer, nu mă așteptam să piardă teren CFR în așa fel, în play-off. Sincer, nu mă așteptam. Cele mai mari șanse categoric le are FCSB-ul, sunt șanse reale. Craiova o văd mai greu, e o distanță de șase puncte, chiar dacă e în mare formă.

Dacă FCSB bate totul, câștigă campionatul. Are un elan clar. A intrat într-o formă deosebită. Poate CFR-ul nu i-a pus probleme, dar în defensivă a stat bine”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica a analizat lupta pentru titlul din Liga 1

Mihai Stoica analizează șansele la titlu ale celor de la FCSB, după victora esențială, 1-0 cu CFR Cluj.

Reclamă

Vicecampioana are două deplasări de foc, la Farul și Universitatea Craiova, dar joacă finala cu CFR, pe teren propriu. Diferența dintre cele două a rămas de două puncte.

”Teoretic, noi avem deplasări mai grele, la Ovidiu și la Craiova. CFR joacă la Pitești și la Voluntari. Dar sesisez o vulnerabilitate crescândă la CFR. Și cred că orice echipă care tratează serios un meci cu ei are șanse să câștige în fața lor. Totuși, atât timp cât CFR e pe primul loc, tot ea are prima șansă la titlu, pentru că e campioană și la egalitate de puncte (n.r. – raportat la criteriul de departajare).

Noi avem meciuri complicate, iar FC Argeș joacă în Cupa României chiar înaintea meciului cu CFR. E posibil ca Prepeliță să dea șanse unor rezerve. Sunt multe necunoscute și n-are rost să ne hazardăm în pronosticuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dar mă gândesc la un singur lucru. CFR avea opt puncte după înjumătățire, acum mai are doar două puncte avans. E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și