Închide meniul

Gigi Becali pune preţuri uriaşe pentru bilete dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor: „Crește și la noi prețul”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2024, 9:22

Reclamă
Gigi Becali pune preţuri uriaşe pentru bilete dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor: „Crește și la noi prețul

Gigi Becali pune preţuri uriaşe pentru bilete dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor

FCSB, pe Arena Naţională - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat că va stabili preţuri uriaşe pentru bilete, dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor. Un bilet poate ajunge şi până la 100 de euro, susţine latifundiarul, care e aproape de un nou titlu de campion al României, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria clară cu Universitatea Craiova (2-0), care i-a adus pe roş-albaştri şi mai aproape de titlu, Gigi Becali a menţionat că vrea să facă echipă de Liga Campionilor, prin aducerea lui Louis Munteanu, Denis Alibec sau chiar a lui Alexandru Mitriţă. Becali se gândeşte deja la milioanele care vor veni şi din vânzarea de bilete.

Gigi Becali pune preţuri uriaşe pentru bilete dacă FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor

”Acum, dacă te duci în Liga Campionilor, iei 50 de milioane. Păi numai din bilete iei 10. 50.000 de spectatori la fiecare meci. 10 milioane iei numai din bilete.

Încet, încet crește și în România economia. Crește și la noi prețul. O să pun și eu 100 de euro biletul. Vrei să vezi FCSB în Liga Campionilor? 100 de euro biletul. 500 de lei, 300 de lei”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Când poate deveni campioană matematic FCSB

S-au făcut toate calculele după primele trei etape din play-off şi se ştie când poate deveni campioană matematic FCSB. Roş-albaştrii tocmai au învins-o pe principala urmăritoare, Universitatea Craiova, scor 2-0, şi par să se fi distanţat decisiv.

Reclamă

Echipa lui Gigi Becali are în prezent 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, cu 7 meciuri rămase de disputat. Există deja un scenariu prin care FCSB primeşte trofeul într-un mod uluitor, încă din turul play-off-ului.

FCSB poate profita de jocul rezultatelor şi să devină campioană peste două etape, în derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous ar putea sărbători astfel, în faţa fanilor şi a rivalilor din Giuleşti.

Pentru a da astfel marea lovitură, FCSB are nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să continue să se încurce. E obligatoriu ca roş-albaştrii vor obţine maximum de puncte din confruntările cu CFR Cluj şi Rapid, iar ardelenii să obţină cel mult un punct împotriva Farului. Mai e nevoie şi ca echipa lui Rotaru să scoată cel mult un punct din disputele cu Farul şi Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă trupa lui Becali va mai face şi paşi greşiţi, dar va rămâne la 10 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va sărbători titlul tot acasă, împotriva campioanei en-titre Farul. FCSB are meci cu echipa lui Gică Hagi în etapa a 7-a.

Clasamentul Ligii 1

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 26 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și