Închide meniul

Când poate deveni campioană matematic FCSB. Scenariul prin care echipa lui Gigi Becali câştigă titlul într-un mod uluitor

Publicat: 8 aprilie 2024, 8:31

Reclamă
Când poate deveni campioană matematic FCSB. Scenariul prin care echipa lui Gigi Becali câştigă titlul într-un mod uluitor

Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

S-au făcut toate calculele după primele trei etape din play-off şi se ştie când poate deveni campioană matematic FCSB. Roş-albaştrii tocmai au învins-o pe principala urmăritoare, Universitatea Craiova, scor 2-0, şi par să se fi distanţat decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali are în prezent 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, cu 7 meciuri rămase de disputat. Există deja un scenariu prin care FCSB primeşte trofeul într-un mod uluitor, încă din turul play-off-ului.

Când poate deveni campioană matematic FCSB

FCSB poate profita de jocul rezultatelor şi să devină campioană peste două etape, în derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous ar putea sărbători astfel, în faţa fanilor şi a rivalilor din Giuleşti.

Pentru a da astfel marea lovitură, FCSB are nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să continue să se încurce. E obligatoriu ca roş-albaştrii vor obţine maximum de puncte din confruntările cu CFR Cluj şi Rapid, iar ardelenii să obţină cel mult un punct împotriva Farului. Mai e nevoie şi ca echipa lui Rotaru să scoată cel mult un punct din disputele cu Farul şi Sepsi.

Dacă trupa lui Becali va mai face şi paşi greşiţi, dar va rămâne la 10 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va sărbători titlul tot acasă, împotriva campioanei en-titre Farul. FCSB are meci cu echipa lui Gică Hagi în etapa a 7-a.

Reclamă

FCSB mai are un mare avantaj în lupta la titlu. Şi dacă ar termina la egalitate cu o altă rivală din play-off, ea ar deveni campioană. FCSB e singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire după sezonul regular.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după cele 3 etape din play-off:

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 26 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova

Gigi Becali a izbucnit în plâns în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova. Mai exact, patronul de la FCSB a spus că i-au dat lacrimile la golul 2 marcat de FCSB.

Becali a spus că a fost felicitat de oamenii din staff pentru cei doi jucători pe care i-a impus ca titulari.

La golul de 2-0 am bufnit în plâns. De bucurie, de dragostea pe care o are Hristos pentru mine. Așa ceva… Să ai 2-0 și să nu mai ai emoții deloc. Mă gândeam că nu ne vor da trei goluri.

Nu mai vreau să mă mândresc, că ați văzut ce s-a întâmplat. Am dat declarații și am luat 4 de la Rapid. Nu o să mai spun asta. Dacă Domnul le-a făcut pe toate, cum să mă mândresc? Eu am spus că vom avea o asemenea diferență pentru că mă bazam pe valoare echipei. Pe asta am mizat.

În seara asta a mai apărut un jucător, lângă Șut. Lixandru. Care chiar dacă avea galben, nu l-am schimbat. Pentru că este exponențial. Pe Șut și Lixandru eu i-am impus în echipa de start. Chiar și cei din staff m-au felicitat”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și