Închide meniul

Gigi Becali râde de Adrian Mititelu. „Dau doar 700.000 de euro pe Bauza”

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 8:43

Reclamă
Gigi Becali râde de Adrian Mititelu. „Dau doar 700.000 de euro pe Bauza

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Elias Charalambous

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali se amuză pe seama lui Adrian Mititelu, care a anunţat că Juan Bauza va fi transferat pe 4 milioane de euro. Patronul lui FC U Craiova 1048 anunţa şi că argentinianul nu va merge la echipa din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali ar fi făcut iniţial o ofertă de două milioane de euro, una refuzată de Mititelu. Acum, Gigi nu mai pune pe masă decât 700.000 de euro. Asta în contextul în care i-a plătit lui Mititelu 1.5 milioane de euro pe Andrea Compagno.

Gigi Becali râde de Adrian Mititelu

„Îl las să își facă și el jocul, nu mă costă nimic. Își face și el prețul. Dacă își face și el prețul, e… dacă e convenabil pentru Mititelu, îl ofertez.

Nu mă interesează pe mine Bauza. Adică nu că nu mă interesează, sunt interesat dar doar la 600.000-700.000 de euro”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Adrian Mititelu a dat un răspuns final pentru Gigi Becali

Patronul oltenilor vrea să îl vândă pe Bauza doar la o echipă din afara României şi s-ar aşeza la masa negocierilor doar dacă suma de transfer ar depăşi 4 milioane de euro.

Reclamă

„În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu pentru Antena Sport.

Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În această ediţie de campionat a jucat în 15 meciuri şi a înscris un gol şi a oferit patru pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și