Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mititelu, răspuns final pentru Gigi Becali. Care sunt şansele ca Juan Bauza să ajungă la FCSB: „Dacă făcea asta, nu mai vorbeam în viaţa mea cu el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 13:02 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 14:05

Adrian Mititelu, răspuns final pentru Gigi Becali. Care sunt şansele ca Juan Bauza să ajungă la FCSB: „Dacă făcea asta, nu mai vorbeam în viaţa mea cu el!

Adrian Mititelu, răspuns final pentru Gigi Becali. Care sunt şansele ca Juan Bauza să ajungă la FCSB

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali / Colaj Hepta

Adrian Mititelu a venit cu un răspuns final pentru Gigi Becali. Patronul lui FCSB vrea să îl transfere pe Juan Bauza la FCSB, dar finanţatorul lui FC U Craiova 1948 nici nu vrea să audă. Mijlocaşul argentinian de 26 de ani va rămâne în Bănie cel puţin până la vară!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Sport, Mititelu l-a anunţat pe Becali să-i pună pofta-n cui. Nu este dispus să renunţe la Bauza! Dacă pe Andrea Compagno l-a vândut pentru 1.5 milioane de euro, jucătorul sud-american nu va fi cedat indiferent care este preţul pe care îl oferă roş-albaştrii.

Adrian Mititelu a dat un răspuns final pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Juan Bauza

Patronul oltenilor vrea să îl vândă pe Bauza doar la o echipă din afara României şi s-ar aşeza la masa negocierilor doar dacă suma de transfer ar depăşi 4 milioane de euro.

Au apărut informaţii că Mititelu ar fi primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Gigi Becali. Conducătorul lui FC U Craiova 1948 neagă vehement.

În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Reclamă

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În această ediţie de campionat a jucat în 15 meciuri şi a înscris un gol şi a oferit patru pase decisive.

Gigi Becali, avertizat în privința lui Juan Bauza

Marius Avram a susţinut că două milioane de euro este o sumă mare pentru un transfer în campionatul intern. Totodată, îi atrage atenția lui Gigi Becali la faptul că Juan Bauza este un jucător capricios, care, din cauza vârstei, nu mai este vandabil.

Este o sumă foarte mare pentru un transfer intern. FCSB continuă seria transferurilor uimitoare din punct de vedere financiar, al doilea transfer de la Craiova peste 1 milion, după Compagno.

E un jucător valoros, un pic mai bun decât ceilalți. Dar nu poți să-l vinzi mai departe. Ceea ce este cert este că Bauza e un jucător valoros. E posibil să fie și o licitație. E un pic capricios. În formă maximă, a făcut diferența”, a declarat Marius Avram, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, anunţ despre viitorul lui Juan Bauza
  • Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și