Închide meniul

Gigi Becali râde de „perla” Octavian Popescu: „El nu driblează, el o pierde, el o dă la adversar”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 12:32

Gigi Becali râde de „perla Octavian Popescu: „El nu driblează, el o pierde, el o dă la adversar

Gigi Becali râde de "perla" Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul FCSB - Hepta

Gigi Becali râde de Octavian Popescu, jucător pe care în anii trecuţi susţinea că va încasa zeci de milioane de euro. Acum, finanţatorul de la FCSB s-a săturat de jocul puştiului de 20 de ani cotat la 3.8 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Poţi să spui de Tavi că e individualist. El nu dribleazp, el o pierde, el o dă la adversar. Nu mai merge fotbalul cu floricele. Nu mai merge aşa. Se pasează la doi metri, dai pasă la prietenul tău de muncă.

Gigi Becali râde de „perla” Octavian Popescu

Dai pasă din prima, ţac-ţac. Ce face Coman e altceva. El când e în 16 metri, în careu, driblează, e altceva. Scoţi un penalty. Nu pot să zic că sunt individualişti.

Se întâmplă ca jucătorii să aibă mai mare încredere în ei. Dacă Olaru are încredere că dă gol, dă la poartă. Normal era gol şi la Băluţă, a apărat portarul din greşeală”, a spus Becali.

Tavi Popescu nu are un debut strălucit de sezon. În cele 15 meciuri disputate, el a marcat trei goluri şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive.

Reclamă

Octavian Popescu, criticat după evoluţiile din Liga 1

Octavian Popescu a fost făcut praf de un fost antrenor român. Atacantul în vârstă de 20 de ani de la FCSB a primit critici dure din partea lui Ioan Sdrobiş.

Antrenorul care a stat pe banca unor echipe de tradiţie din fotbalul românesc, precum Oţelul, U Cluj şi Farul, e convins că Tavi Popescu şi-a bătut joc de talentul său.

„Aveți imaginea a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Octavian Popescu… un răsfățat! Păcat de talentul lui. Vedeți câte lipsuri au în pregătirea lor? (n.r. – jucătorii tineri din fotbalul autohton).

Reclamă 4 / 0/3

Vedeți și voi comentariile lui Becali… l-a făcut (n.r. – pe Tavi Popescu) de 50 de milioane, de 100 de milioane. La ora actuală, răul în fotbalul românesc e faptul că jucătorii sunt supraevaluați. «Ăsta e de 100 de milioane, de 150 de milioane», apare Mitică Dragomir și mai spune și el ceva.

Antrenorii și conducătorii intervin pentru ei, plus că e și regulamentul ăsta nenorocit care te obligă să-i bagi în teren (n.r. – regula U21). Toate astea au condus la infatuarea acestor tineri.

Uitați-vă la ei când vin la echipa națională, își afișează frizurile, tatuajele și toate minunile acestea. Eu le-am spus tuturor: fotbalul e meserie, nu e joacă! Uitați-vă la ei…au mașină, trei fete în stânga, trei fete în dreapta, ăstea sunt lucrurile prioritare

Tavi Popescu și generațiile acestea gâdilate trebuie să intre pe mâna unui om serios, care să-l scuture bine, inclusiv financiar. Altă soluție nu ai! Ei nu înțeleg cu vorba bună, e și contextul acesta actual în lume, mă refer la modul în care sunt tinerii”, a declarat Ioan Sdrobiş pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și