Închide meniul

Gigi Becali, răspuns pentru critici: „Trebuia să fim pe locul 1. Numai dracii au făcut aia, să iei două goluri în prelungiri”

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 12:57

Reclamă
Gigi Becali, răspuns pentru critici: „Trebuia să fim pe locul 1. Numai dracii au făcut aia, să iei două goluri în prelungiri

Gigi Becali, răspuns pentru critici

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gigi Becali a venit cu un răspuns pentru critici, după ce oamenii de fotbal l-au acuzat că preferă să fie el antrenor la FCSB, decât să îşi angajeze un tehnician cu experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi consideră că nu lipsa unui antrenor mare a făcut ca echipa lui să piardă cinci puncte în prelungirile celor două meciuri extrem de importantem cu Farul şi cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali, răspuns pentru critici

Dacă s-ar fi impus în cele două meciuri, FCSB ar fi fost pe locul 1, cu 53 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Farul, fără cele 3 puncte de pe Arena Naţională ar fi avut 52 de puncte şi ar fi fost abia pe 3.

„Ce spun ei că e greu fără antrenor… da, e greu fără antrenor, că trebuia să fim pe locul 1. Am pierdut cinci puncte în prelungiri. Se întâmplă… numai dracii au făcut aia, îţi dai seama. Să iei două goluri în minutule 90+2 şi 90+3, nu?”, a spus Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Mihai Pintilii

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Mihai Pintilii pentru că l-a folosit pe David Miculescu în centrul atacului, în meciul FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Miculescu a fost titularizat în derby-ul cu oltenii, în absența accidentatului Andrea Compagno. „Mister” a analizat prestația jucătorului de 21 de ani, adus de la UTA Arad, și a fost plăcut impresionat.

Reclamă

Fostul component al Generației de Aur consideră că jucătorul de 21 de ani s-a descurcat bine la mai multe capitole, însă i-a lipsit eficiența. „Mister” este de părere că David Miculescu mai are de muncit pentru a ajunge la un nivel optim pe postul respectiv, de „număr 9”.

„N-a fost o idee rea cu Miculescu acolo. Face pressing, se demarcă, sare bine la cap. Dar n-a avut eficiență. E o altă calitate pe care trebuie s-o ai ca număr 9”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, sfat de play-off pentru Gigi Becali

Tot Ilie Dumitrescu e cel care îi dă şi un sfat lui Gigi Becali. Fostul mare internaţional ştie care poate fi mutarea câştigătoare în primul 11 de la FCSB: folosirea lui Deian Sorescu (25 de ani) pe un post mai ofensiv decât cel pe care îl are acum.

Reclamă 4 / 0/3

De la venirea la FCSB, fostul jucător al lui Dinamo a jucat majoritatea meciurilor pe postul de fundaş dreapta, în afară de duelul cu Farul (2-3), când a fost mutat în flancul stâng. Dumitrescu susţine că Sorescu ar avea un randament superior dacă ar avea şi o poziţie mai ofensivă.

„Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi! Sorescu poate să joace și mijlocaș de bandă, în stânga. Lasă-l pe Omrani vârf, bagă-l pe Sorescu mai sus și fundaș lateral pe Haruț sau Pantea.

Schimbă cumva, fă ceva! Să acoperi puțin zonele. Cu Omrani în bandă nu e ce trebuie, nu face deloc faza defensivă. Cordea stătea bine, iar pe partea opusă era un dezechilibru.

Mută-l mai în față pe Deian, a jucat și la echipa națională acolo. Poți să mai lucrezi la chestia asta”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și