Închide meniul

Ilie Dumitrescu, sfat de play-off pentru Gigi Becali, pentru primul 11 de la FCSB: „Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi”

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 9:03

Reclamă
Ilie Dumitrescu, sfat de play-off pentru Gigi Becali, pentru primul 11 de la FCSB: „Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi

Gigi Becali a primit sfaturi de la Adrian Mititelu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Ilie Dumitrescu îi dă un sfat pentru play-off lui Gigi Becali. Fostul mare internaţional ştie care poate fi mutarea câştigătoare în primul 11 de la FCSB: folosirea lui Deian Sorescu (25 de ani) pe un post mai ofensiv decât cel pe care îl are acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la venirea la FCSB, fostul jucător al lui Dinamo a jucat majoritatea meciurilor pe postul de fundaş dreapta, în afară de duelul cu Farul (2-3), când a fost mutat în flancul stâng. Dumitrescu susţine că Sorescu ar avea un randament superior dacă ar avea şi o poziţie mai ofensivă.

Ilie Dumitrescu, sfat de play-off pentru Gigi Becali

„Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi! Sorescu poate să joace și mijlocaș de bandă, în stânga. Lasă-l pe Omrani vârf, bagă-l pe Sorescu mai sus și fundaș lateral pe Haruț sau Pantea.

Schimbă cumva, fă ceva! Să acoperi puțin zonele. Cu Omrani în bandă nu e ce trebuie, nu face deloc faza defensivă. Cordea stătea bine, iar pe partea opusă era un dezechilibru.

Mută-l mai în față pe Deian, a jucat și la echipa națională acolo. Poți să mai lucrezi la chestia asta”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Deian Sorescu: Joc pe un post nou

Chiar şi Sorescu a vorbit despre jocul pe care l-a prestat de la revenirea în Liga 1, în cele 5 meciuri adunate. Deian e cotat la 1.5 milioane de euro.

„E normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”, a spus Sorescu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Mihai Pintilii

Pe de altă parte, Ilie Dumitrescu a lăudat ideea lui Gigi Becali şi a lui Mihai Pintilii de a-l folosi pe David Miculescu în centrul atacului, în lipsa accidentatului Andrea Compagno.

„Mister” este de părere că David Miculescu mai are de muncit pentru a ajunge la un nivel optim pe postul respectiv, de „număr 9”.

„N-a fost o idee rea cu Miculescu acolo. Face pressing, se demarcă, sare bine la cap. Dar n-a avut eficiență. E o altă calitate pe care trebuie s-o ai ca număr 9”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Compagno a suferit o accidentare la genunchi la antrenamentul de vineri și a fost lăsat în afara lotului la meciul cu oltenii. Golgheter-ul vicecampioanei se antrenează separat și așteaptă să primească „undă verde” din partea staff-ului medical, înaintea meciului cu FC Argeş.

FC Argeş – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și