Închide meniul

Gigi Becali, război total cu Cristi Balaj! Replică acidă pentru rivalul din Liga 1: „E obraznic! Are ceva la cap!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 15:37

Gigi Becali, război total cu Cristi Balaj! Replică acidă pentru rivalul din Liga 1: „E obraznic! Are ceva la cap!

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali este în război total cu Cristi Balaj, după ce preşedintele de la CFR Cluj l-a atacat. Patronul de la FCSB a venit cu replica şi a declarat că fostul arbitru nu are dreptul să vorbească de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj l-a atacat pe Gigi Becali şi i-a amintit patronului de la FCSB de umilinţa roş-albaştrilor cu Silkeborg, din urmă cu un sezon, din grupele Conference League. Acesta a subliniat că CFR Cluj este echipa cu cele mai bune rezultate obţinute în Europa, în ultimii ani şi a răspuns acuzaţiilor conform cărora clujenii ar fi fost favorizaţi de arbitrii.

Gigi Becali, război total cu Cristi Balaj

Gigi Becali nu s-a putut abţine, după ce a fost criticat de Cristi Balaj. Patronul de la FCSB a oferit o replică acidă şi a declarat că preşedintele de la CFR Cluj „este obraznic” şi ar trebui să vorbească de cei de „nasul lui”, oferindu-l ca exemplu pe Mihai Stoica, în acest sens.

Becali s-a declarat convins de faptul că declaraţiile lui Cristi Balaj nu au fost influenţate de Neluţu Varga, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că prin procesul de la CEDO, pe care l-a câştigat, va încasa o sumă importantă de bani, fapt pe care şi-l dorea în momentul în care a intentat procesul.

„Hai să îţi spun ceva. Balaj să vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. În ceea ce priveşte câştigul (n.r. de la CEDO), eu am câştigat pe articolul 6, m-aţi înţeles?

Reclamă

Eu o să cer banii înapoi şi o să îmi iau banii înapoi că asta mă interesa. Balaj habar n-are. Ştie Balaj? Pe mine mă interesează să îmi iau banii. Şi asta o să fac. Care e treaba lui Balaj?

El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!

Dacă habar n-are de lege să nu mai vorbească. Bine mă, am câştigat, iau banii înapoi pe cale civilă? Nu o să fie 10 milioane, o să vedem cât o să fie. Dar o să fie banii plus penalităţi şi dobânzi.

Puşcăria nu poate nimeni să mi-o ia înapoi. Şi atunci mai rămân banii. Asta o să fac. Atâta mi-a rămas. Puşcăria s-a dus, la revedere! O să iau banii şi o să vadă nenea Balaj cum o să-i iau şi n-o să înţeleagă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1

Gigi Becali a fost distrus de un rival din Liga 1. Cristi Balaj a oferit o replică dură, după ce patronul de la FCSB a transmis că echipa sa va face senzaţie în Champions League, în sezoanele viitoare. Balaj a amintit de cele zece goluri încasate de roş-albaştrii, de la Silkeborg, în urmă cu un sezon, în grupele Conference League.

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și