Închide meniul

Gigi Becali, război total cu Răzvan Burleanu: „Noi îi dăm ordin, nu el nouă! Nu putem să fim batjocoriţi de un om!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 21:26

Reclamă
Gigi Becali, război total cu Răzvan Burleanu: „Noi îi dăm ordin, nu el nouă! Nu putem să fim batjocoriţi de un om!

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali este în război total cu Răzvan Burleanu, din cauza regulii U21 impusă de FRF. Cluburile din Liga 1 sunt obligat să aibă în prima echipă doi jucători U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu mai este de acord cu această regulă şi anunţă că majoritatea cluburilor îi vor cere preşedintelui FRF să renunţe la această regulă. Becali e sigur că va învinge în lupta cu FRF.

Gigi Becali, război total cu Răzvan Burleanu

„Îi vom trimite o hârtie lui Burleanu, o înștiințare, trebuie să ia la cunoștință și să pună în aplicare. Noi îi dăm lui ordin, nu el nouă! Toate cluburile sunt de acord, în mare. Semnăm o hârtie și o trimitem la Federație. Ei sunt executanți, nu noi, ei sunt oameni puși de noi. Nu putem să stăm în somnolență și să fim batjocoriți de un om. 

În Ungaria, primești bani de la Federație să utilizezi un jucător U21. Să facă și el așa! Eu fac fotbal ca să aibă el echipă națională? Nu! Eu fac fotbal ca să câștig bani. E rezolvată deja această problemă. Semnăm toți o hârtie și gata, îl înștiințăm pe Burleanu”, a spus Gigi Becali la gsp.ro.

Reacţia FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali

A apărut reacţia celor de la FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, nu s-a ferit să-l ironizeze pe patronul FCSB-ului. I-a amintit de încercările pe care le-a avut în trecut, de a îi aduna pe şefii cluburilor din Liga 1.

Reclamă

Andrei Vochin e sigur că Gigi Becali nu va avea susţinerea patronilor de la celelalte cluburi din Liga 1. S-a amuzat de planul finanţatorului roş-albaştrilor.

A mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur. Dintre cei 16, a zis că a vorbit cu Rotaru, cu «ăla de la Petrolul» (n.r. – Marian Copilu)… îţi dai seama când zici «ăla de la Petrolul» că «ăla» o să vină imediat în spatele tău, mai ales că ştim conducătorii din Liga 1 şi ştim cum gândesc, mai sunt şi unii care mai gândesc sănătos. Nu cred că se poate întâmpla ceva.

Spun sincer că aş vrea să trăiesc momentul – dar să nu mai fiu la Federaţie atunci – în care să nu mai fie regula asta (n.r. – U21). Sunt curios să văd ce se întâmplă când nu o să mai fie, câţi jucători U21 vor mai fi în Liga 1, câţi vor mai juca în Liga 1, câţi bani vor lua pe jucători vânduţi, că nu cred că au vândut jucători de 27 de ani. Au vândut de 23, 24 de ani, pe bani buni.

Reclamă 4 / 0/3

Din analizele mele, în campionatul 2013-2014 doar Viitorul şi Universitatea Craiova lui Rotaru foloseau jucătorul de regulă fără să fie obligate. FCSB, nu. Am făcut eu analize”, a declarat Andrei Vochin pentru orangesport.ro.

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de regula de a avea, pe toată durata meciurilor, un jucător eligibil pentru naţionala României U21.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și