Închide meniul

Gigi Becali, reacţie clară după ce Dan Şucu i-a dat replica: „Nu trebuia să-l fac sclav! Am greşit!”

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 19:22

Reclamă
Gigi Becali, reacţie clară după ce Dan Şucu i-a dat replica: „Nu trebuia să-l fac sclav! Am greşit!

Gigi Becali, reacţie clară după ce Dan Şucu i-a dat replica

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali a oferit imediat o reacţie clară, după ce Dan Şucu i-a dat replica. Patronul de la FCSB a venit cu un mesaj de pace, şi a recunoscut că a greşit atunci când l-a făcut „sclav” pe finanţatorul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric, după ce ceilalţi patroni din Liga 1 nu au fost de acord cu demersul său de înlăturarea regulii U21, de la startul sezonului.

Gigi Becali, reacţie clară după ce Dan Şucu i-a dat replica

Dan Şucu a venit recent cu replica, după atacul lui Becali, şi a declarat că patronul de la FCSB ar putea ave probleme medicale.

În acest context, Becali a declarat că a greşit în momentul în care l-a făcut „sclav” pe Şucu. Patronul de la FCSB a avut, de această dată, doar cuvinte de laudă la adresa acţionarului de la Rapid, mărturisind că giuleştenii au ajuns pe drumul cel bun datorită lui.

De asemenea, Gigi Becali s-a mai declarat surprins de faptul că Dan Şucu i-a oferit replica, la câteva luni distanţă.

Reclamă
Reclamă

„Am puterea să recunosc că am greșit. Am vorbit la nervi de Dan Șucu și nu trebuia să îl fac sclav. Omul a dus Rapidul pe un drum bun, iar Rapidul fără el nu putea să urce atât de sus. Angelescu nu putea să ducă singur Rapidul pe acest drum bun.

De astfel de oameni avem nevoie în fotbalul românesc, iar Șucu este un om potent financiar, dar și un om care se pricepe la afaceri. Oricum, Șucu a stat prea mult de atunci ca să îmi dea o replică. Eu chiar m-am mirat că a stat atât de mult”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut „sclav”. Patronul Rapidului a vorbit pentru prima oară despre jignirile pe care i le-a adus Gigi Becali.

Reclamă

„Pe ordinea de zi, ideea de desființare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de așa ceva. Faptul că apare acolo pur și simplu cineva, se scoală dimineața și îi trece prin cap că vrea să desființeze o regulă și merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minții.

E fără sens! Și mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu știu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită și ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare și făcut ceva”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și