Închide meniul

Gigi Becali, reacţie fermă după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua: „Deja s-a ajuns prea departe!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 19:49

Reclamă
Gigi Becali, reacţie fermă după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua: „Deja s-a ajuns prea departe!

Gigi Becali l-a făcut praf pe Octavian Popescu, după atacul jucătorului la Pancu

Gigi Becali, patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie fermă, după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua. Patronul de la FCSB nu s-a arătat îngrijorat de bannerul afişat de ultraşii „militarilor”, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, derby care se va disputa în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca în Ghencea primul meci după o pauză de opt ani. Roş-albaştrii se vor duela cu CFR Cluj, duminică, de la ora 21:30.

Gigi Becali, reacţie fermă după ameninţările ultraşilor de la CSA Steaua

Gigi Becali susţine că bannerul afişat de ultraşii celor de la CSA Steaua nu îl sperie deloc. De asemenea, patronul de la FCSB a subliniat faptul că Jandarmeria a luat măsuri imediat după mesajul afişat de suporterii „militarilor”.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat, ferm, faptul că s-a ajuns prea departe şi nu îl interesează acţiunile ultraşilor de la CSA Steaua, care sunt nemulţumiţi de faptul că FCSB a primit dreptul de a juca în Ghencea.

„Nu mă sperie în niciun fel. Dacă ne sperie, atunci nu mai ieşim să mâncăm sau să ieşim pe stradă. I-a identificat, i-a filmat, i-a pozat! Deja s-a ajuns prea departe. Nu cred că vor face şi alte acţiuni în afară de asta. Pe mine nu mă inbteresează asta ce vor să facă ei”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări: „Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa pe stadionul din Ghencea.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, le-a transmis recent un mesaj pacifist celor din Peluza Sud. Mustaţă preciza că au început să apară ameninţări din partea ultraşilor CSA Steaua.

„Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că ‘vă facem, vă dregem’… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, declara Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și