Închide meniul

Gigi Becali, reacţie fermă după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea: „Nu sunt paznicul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 10:44

Reclamă
Gigi Becali, reacţie fermă după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea: „Nu sunt paznicul lui!

Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura şi setat obiectivele la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a oferit o reacţie fermă, după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea, în această iarnă. Ianis Stoica a luat decizia de a nu se mai prezenta la antrenamentele celor de la U Cluj, formaţie la care a fost împrumutat de roş-albaştri, dorind să schimbe echipa în această perioadă de mercato. Patronul de la FCSB a transmis un mesaj ferm, despre situaţia tânărului jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a fost împrumutat de FCSB la U Cluj, în iarna anului trecut. Împrumutul jucătorului de 21 de ani va expira la finalul sezonului.

Gigi Becali, reacţie fermă după ce un jucător de la FCSB îşi forţează plecarea

Ianis Stoica îşi forţează plecarea de la U Cluj. În cantonamentul de iarnă al clujenilor, atacantul a primit o ofertă de la Hapoel Beer Sheva, iar la momentul respectiv, a decis să rămână la echipă.

Situaţia s-a schimbat însă, iar Ianis Stoica s-a răzgândit. Jucătorul de 21 de ani nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui Ioan Ovidiu Sabău, dorind să plece la formaţia din Israel.

Gigi Becali a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Stoica, şi a oferit un răspuns categoric. Acesta a transmis că este dispus să renunţe la serviciile atacantului, iar dacă va primi o ofertă bună în schimbul său, le va acorda şi celor de la U Cluj un procent din transferul acestuia.

Reclamă

„Tată, eu nu sunt paznicul lui Ianis Stoica și nu știu eu ce a făcut el pe la antrenamentele lui U Cluj. Că s-a dus, că nu s-a dus, e treaba lor. Eu le-am zis clar că dacă am o ofertă pentru Ianis, atunci le dau și lor 10 la sută.

Vreau să fie mulțumită toată lumea. Dar, hai că nu mă apuc acum să vorbesc de ce s-ar putea întâmpla, că nu vreau să mă trageți voi de limbă”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

„Îl va lua Gigi Becali!” Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB

Jucătorul care a învins-o pe Dinamo în ultima etapă a fost propus la FCSB de către Basarab Panduru. Jair, cel care a marcat în victoria obţinută de Petrolul în faţa „câinilor”, în prima etapă a Ligii 1 din 2024, a fost lăudat de fostul internaţional, acesta mărturisind că mijlocaşul ar putea ajunge la liderul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru l-a remarcat pe Jair, după victoria Petrolului cu Dinamo. Fostul internaţional a declarat că brazilianul este un jucător foarte bun, care ar putea face faţă şi la FCSB, în cazul în care Gigi Becali va pune ochii pe el.

„E un jucător bun. A jucat bine la Petrolul. Mie mi-a plăcut de el. Ţin minte că l-a vrut Universitatea Craiova la un moment dat. L-aş vedea la Craiova.

Cum ajung Baba Alhassan şi Phelipe la FCSB, de ce să nu îl vezi şi pe el? Ce te-ar mira să-l vezi şi pe el? Că îi place lui Gigi de el şi îl ia. Nu te miră nimic.

A jucat bine la Petrolul şi ştie cu mingea. Îi stă la picior. Joacă fotbal. E bun jucător”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și