Închide meniul

„Îl va lua Gigi Becali!” Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB: „Nu te miră nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 10:08

„Îl va lua Gigi Becali! Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB: „Nu te miră nimic!

Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Jucătorul care a învins-o pe Dinamo în ultima etapă a fost propus la FCSB de către Basarab Panduru. Jair, cel care a marcat în victoria obţinută de Petrolul în faţa „câinilor”, în prima etapă a Ligii 1 din 2024, a fost lăudat de fostul internaţional, acesta mărturisind că mijlocaşul ar putea ajunge la liderul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jair a marcat singurul gol din victoria obţinută de Petrolul, în duelul cu Dinamo. Mijlocaşul a punctat în minutul 80, şi a ajuns la şase goluri marcate în acest sezon.

Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB

Basarab Panduru l-a remarcat pe Jair, după victoria Petrolului cu Dinamo. Fostul internaţional a declarat că brazilianul este un jucător foarte bun, care ar putea face faţă şi la FCSB, în cazul în care Gigi Becali va pune ochii pe el.

Panduru a declarat că, aşa cum Baba Alhassan şi Luis Phelipe au fost transferaţi de FCSB în această iarnă, aşa ar putea face pasul la formaţia roş-albastră şi Jair.

Mijlocaşul brazilian de 29 de ani mai are contract cu Petrolul până la finalul sezonului. Acesta a fost transferat de „lupii galbeni” în vara lui 2022, atunci când era liber de contract, ca urmare a despărţirii de HJK Helsinki.

Reclamă

„E un jucător bun. A jucat bine la Petrolul. Mie mi-a plăcut de el. Ţin minte că l-a vrut Universitatea Craiova la un moment dat. L-aş vedea la Craiova.

Cum ajung Baba Alhassan şi Phelipe la FCSB, de ce să nu îl vezi şi pe el? Ce te-ar mira să-l vezi şi pe el? Că îi place lui Gigi de el şi îl ia. Nu te miră nimic.

A jucat bine la Petrolul şi ştie cu mingea. Îi stă la picior. Joacă fotbal. E bun jucător”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ euforic şi este convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 se felicită că a reuşit să îl transfere pe Luis Phelipe. Totul după ce a refuzat să îl mai cumpere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că nu a avut de ales după ce a renunţat la regula de a transfera doar jucători români.

”Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi.

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam. Vă dau 1 milion, dau şi 3 milioane pe un jucător. Acum sunt mult mai bogat decât atunci, dădeam înainte. Nu am dat 3 milioane pe Coman, 2 pe Nedelcu, pe Tănase, 2.2. Nu am ce jucători să iau, nu există.

Ajungând în situaţia că n-ai marfă în România preferi să iei străini, ca să poţi câştiga campionatul. Phelipe are 22 de ani, Baba are 23 de ani, Antwi are 22. Am mers şi pe ajutorul de la Dumnezeu. De 7-8-10 milioane de euro pot fi, că sunt tineri”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” Vezi toate știrile
Citește și