Închide meniul

Gigi Becali, reacţie furidbundă după ce Istvan Kovacs va arbitra în Champions League: „Vassaras, pleacă cu Burleanu la Mondiale!”

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 12:50

Reclamă
Gigi Becali, reacţie furidbundă după ce Istvan Kovacs va arbitra în Champions League: „Vassaras, pleacă cu Burleanu la Mondiale!

Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a avut o reacţie furibundă, după ce Istvan Kovacs va arbitra un meci din grupele Champions League. Patronul de la FCSB l-a îndemnat pe Kyros Vassaras, şeful CCA, să plece din ţară, împreună cu Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a primit o delegare de lux, în grupele Champions League. Centralul din Carei va arbitra partida Newcastle – PSG, cel mai tare duel din a doua etapă a grupelor.

Gigi Becali, reacţie furidbundă după ce Istvan Kovacs va arbitra în Champions League

Gigi Becali s-a declarat revoltat de prezenţa lui Istvan Kovacs la un meci din grupele Champions League. Acesta a mărturisit că Vassras stă în spatele acestei delegări a centralului român, şi a avut un mesaj tranşant pentru oficialul grec.

Becali îl vrea plecat pe şeful CCA din ţară, şi de asemenea, şi pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Dumnezeu te lasă. O să facă o dată greşeală pe acolo de o să-l alunge UEFA. Ce vrea să arate Vassaras? Eu sunt Becali şi e ţara românească. Du-te în ţara ta. Pleacă în ţara ta şi munceşte în ţara ta! Băi, Vassaras, pleacă cu Burleanu la Mondiale. Lăsaţi-ne în place!

Reclamă

El vrea să arate că cine fură pe FCSB…”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Istvan Kovacs va fi prezent la duelul de miercuri, dintre Newcastle şi PSG. Centralul român va fi la prima prezenţă la un meci din grupele Champions League, din acest sezon.

Kovacs va fi ajutat de la margine de cei doi asistenţi, Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan.

Reclamă 4 / 0/3

Delegarea lui Istvan Kovacs la duelul de miercuri, din grupele Champions League, vine în contextul în care, pe plan intern, arbitrul din Carei a fost foarte criticat, ca urmare a greşelilor de arbitraj comise în duelul dintre CFR Cluj şi Petrolul. La momentul respectiv, centralul nu a acordat penalty în favoarea „lupilor galbeni”, fiind acuzat de jocuri de culise în favoarea clujenilor.

Gigi Becali e bântuit de coşmarul din sezonul trecut

Gigi Becali e bântuit de coşmarul din sezonul trecut. Patronul de la FCSB nu a uitat arbitrajul din sezonul trecut al lui Horaţiu Feşnic, din derby-ul din Giuleşti pe care echipa lui Charalambous l-a pierdut la limită, scor 0-1.

Cei de la FCSB au criticat dur arbitrajul lui Feşnic şi au acuzat că nu a arătat două cartonaşe roşii celor de la Rapid în prima repriză a derby-ului. Becali e de părere că, din cauza acelui meci, FCSB a pierdut titlul.

„Dacă Feșnic nu arbitra așa, noi eram campioni. Și poate și în Liga Campionilor. Poate aveam 20-30 de milioane de euro în plus. Mi-a scos acești bani din buzunar. Doar noi avem tăria să ne ducem în Liga Campionilor.

Atunci eu spun ce văd. Nu văd doar eu, ce vede toată lumea. Am avut campionate pierdute. Am pierdut mulți bani. Noi clar în Europa League tot mergeam. Luam 15-20 de milioane de euro pentru Europa League”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și