Închide meniul

Gigi Becali, reacţie furtunoasă în timpul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua: „I-am dat ordin lui Valeriu Argăseală!”

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 16:33

Reclamă
Gigi Becali, reacţie furtunoasă în timpul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua: „I-am dat ordin lui Valeriu Argăseală!

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

Gigi Becali, reacţie furtunoasă în timpul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre revenirea echipei sale pe stadionul „Steaua”, după o pauză de 8 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali, reacţie furtunoasă în timpul negocierilor dintre FCSB şi CSA Steaua. Latifundiarul vrea să revină pe Ghencea indiferent de clauzele impuse de „militari”

Patronul celor de la FCSB a anunțat că echipa sa va reveni pe stadionul din Ghencea, indiferent de clauzele pe care oficialii de la CSA Steaua le vor pune. Acesta a declarat că FCSB a acceptat toate cerințele venite din partea „militarilor” și că a dat ordin ca președintele formației să semneze contractul.

„Am înțeles de la Vali că intr-o oră se decide totul. Eu i-am dat deja ordin să semneze contractul. El este acum acolo. Am acceptat toate cerințele lor.

Și cu milionul de euro, dar cu toate. Nu mai vreau să aud niciun fel de discuție. Ne vom întoarce in Ghencea cu orice risc. Eu voi plăti și nu vreau să mai aud niciun comentariu. Am acceptat toate condițiile lor”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Dacă cele două părți se vor înțelege, derby-ul dintre FCSB și Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1, se va juca pe stadionul „Steaua”. Partida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Mesajul asumat de Florin Talpan, de la negocierile cu FCSB

„Florin Talpan a intrat la ora 14 în biroul în care oficialii clubului Steaua negociau ultimele detalii ale contractului cu Vali Argăseală, Iulian Ghiorghisor si avocatul Dan Idita – din partea FC FCSB.

Sursele noastre spun că Florin Talpan a avut un discurs virulent în faţa infractorilor de la FC FCSB: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este posibil să acceptaţi FCSB pe stadionul Steaua. FCSB ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăstia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?”

„Domnule comandant, FCSB se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeti că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”

Sursele noastre spun că Argăseală şi Ghiorghişor au îngheţat în momentul în care colonelul Talpan a intrat în birou si le-a spus în faţă că Fcsb nu are ce căuta niciodată în Ghencea.

Argăseală a încercat să spună că „e stadion din bani publici” si că „aveti ordin să ne primiti”. Colonelul Talpan i-a răspuns lui Argăseală să înceteze furtul de identitate si să respecte deciziile Justitiei. În acest moment, contractul NU ESTE SEMNAT !!!

Două dube ale Jandarmeriei sunt în fata clubului Steaua de la 8 dimineata şi îi păzesc pe oficialii infractorilor de la FCSB”, e mesajul asumat pe Talpan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și