Închide meniul

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea: „Obligatoriu să jucăm acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 13:42

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea: „Obligatoriu să jucăm acolo!

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea

Jucătorii lui Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea. Neluţ Roşu, mijlocaşul trupei din Ştefan cel Mare, a declarat că cel mai bine pentru fani ar fi ca meciul din etapa a doua a sezonului să se dispute pe arena de casă a celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va debuta în noul sezon de Liga 1 într-un meci cu Universitatea Craiova. Partida va avea loc luni, de la ora 21.30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorii lui Dinamo vor ca derby-ul cu FCSB să se joace în Ghencea

Neluţ Roşu susţine că stadionul Arcul de Triumf ar fi unul mult prea mic pentru un derby precum FCSB – Dinamo. Mijlocaşul a declarat că partida va genera un interes imens în rândul fanilor.

„Cred că pentru fotbalul românesc este obligatoriu să se joace în Ghencea sau pe un stadion cât mai mare, ca oamenii să poată veni să asiste la meci. Cred că Arcul de Triumf este prea mic pentru un asemenea meci, la care oamenii își doresc foarte mult să vină”, a declarat Neluţ Roşu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

De asemenea, Roşu a vorbit şi despre duelul cu Universitatea Craiova. Acesta susţine că oltenii sunt favoriţi în duelul din prima etapă a sezonului de Liga 1.

Reclamă

„Ei (n.r. – despre CSU Craiova) sunt favoriți, e normal, de câțiva ani au ca obiectiv câștigarea campionatului. Sunt o echipă bună, dar i-am urmărit foarte bine și știm ce avem de făcut.

Eu nu am emoții, ne bucurăm că ne aflăm în situația de a juca din nou în Liga 1, chiar dacă mulți nu au avut nici 5% încredere în noi. Ne bucurăm că am reușit să realizăm acest vis al nostru și al tuturor dinamoviștilor.

Arcul de Triumf a fost ca o casă pentru noi în sezonul de Liga 2, suntem deja obișnuiți cu stadionul. O să fie un meci spectaculos, frumos. Oamenii vor veni la stadion să se bucure de fotbal”, a mai spus Neluţ Roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB – Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a vorbit despre marele derby programat pe 22 iulie.

Oficialul de la Dinamo a dezvăluit că echipa sa nu a primit, până în momentul de față, o notificare cu privire la stadionul pe care se va juca meciul cu FCSB. Totuși, acesta a dat de înțeles că își dorește ca meciul să aibă loc pe stadionul „Steaua”, arenă unde Dinamo a mai jucat în sezonul trecut, atunci când echipa se afla în Liga a 2-a.

„Nu am fost informați, încă, cu privire la arena pe care se va disputa meciul cu FCSB. Vorbim despre cel mai important meci din fotbalul românesc, despre Eternul Derby, este normal să fie foarte mare interes pentru această partidă.

M-aș bucura ca acest meci să fie găzduit de o arenă cât mai mare și cât mai modernă. Suporterii noștri și suporterii adversarilor merită să se bucure de fotbal pe o arenă modernă și cât mai încăpătoare”, a spus Iacob, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și