Închide meniul

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi: „Din sufragerie s-au făcut cinci din cinci!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 11:25

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi: „Din sufragerie s-au făcut cinci din cinci!

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB - FC Voluntari

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Poli Iaşi cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Ovidiu Popescu şi Darius Olaru.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a mărturisit că FCSB nu are rivală în acest sezon de Liga 1, declarând că echipa sa are victorii pe linie în campionat, cu schimbările efectuate de el „din sufragerie”. Patronul roş-albaştrilor visează ca formaţia sa să aibă cel puţin 20 de puncte avans faţă de urmăritoarea de pe locul secund, care crede că va fi Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

De asemenea, Becali a mai confirmat faptul că derby-ul cu Universitatea Craiova, din runda a opta de Liga 1, se va juca pe stadionul din Ghencea.

Pe de altă parte, Gigi Becali a mai declarat că nu se pune problema ca Mihai Pintilii să plece de la echipă, mărturisind că discuţia despre o eventuală plecare a antrenorului secund de la FCSB a avut loc în urmă cu aproape jumătate de an.

Reclamă

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Reclamă 4 / 0/3

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci.

Locul 1, pluton. 20 de puncte avans. Să se bată toţi pe locul 2. Să mă distrez eu din fotoliu. Locul 1 FCSB, locul doi Craiova, la 20 de puncte distanţă. Locul trei CFR Cluj, la 21 de puncte diferenţă, locul 4 Rapid, la 28 de puncte diferenţă. Aduceţi-ne echipe”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. După ce s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Vlad Chiricheş, patronul roş-albaştrilor insistă pentru semnătura unui fundaş central. Este vorba de Andre Duarte, fostul stopper al celor de la FC U Craiova 1948.

Presa din Italia a anunţat că Andre Duarte a rămas în vizorul celor de la FCSB. Fundaşul s-ar putea despărţi de italieni, deşi a semnat cu echipa din Serie B în această vară un contract valabil pe două sezoane.

„Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Fotbalistul de naționalitate portugheză se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Astăzi, din informaţiile adunate de către jurnaliștii din redacţia noastră, clubul l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatorweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și