Închide meniul

Gigi Becali, reacţie vehementă după investiţiile lui Viktor Orban de la Sepsi OSK: „O să îi ţin la respect, nu vor ridica prea mult capul”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 14:34

Gigi Becali, reacţie vehementă după investiţiile lui Viktor Orban de la Sepsi OSK: „O să îi ţin la respect, nu vor ridica prea mult capul

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

  • Gigi Becali, reacţie vehementă la adresa lui Sepsi OSK
  • Patronul roş-albaştrilor nu vrea să vadă echipa covăsneană în lupta pentru trofee

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă, după investiţiile de la Sepsi, ale Guvernului maghiar, reprezentat de Viktor Orban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă, în care l-a anunţat pe Nicolae Dică pe postul de antrenor. Patronul FCSB a găsit repede înlocuitor lui Toni Petrea, după demisia acestuia.

Gigi Becali, reacţie vehementă după investiţiile lui Viktor Orban de la Sepsi OSK

Gigi Becali a avut un discurs tăios la adresa celor de la Sepsi, pe care nu vrea să-i vadă în lupta pentru trofee. Patronul FCSB a declarat că va investi cât este nevoie, pentru ca echipa covăsneană să nu se claseze peste echipa sa. Chiar dacă a vorbit despre fotbal, Gigi Becali a avut un discrus pe alocuri agresiv şi xenofob.

Reclamă

„Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea «De ce investește bani?». Sau că e amenințare.

Reclamă

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă susţinută marţi.

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitatul de gală de la meciul Sepsi – Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Viktor Orban a apărut la stadionul din Sfântu Gheorghe cu fularul lui Sepsi la gât. Premierul Ungariei a fost întâmpinat de Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene.

Viktor Orban a fost aplaudat în picioare de spectatorii prezenți pe stadionul lui Sepsi. La meci participă și Eduard Novak, ministrul Sportului. Din tribune s-a strigat: „Ria, Riga, Ungaria!”

Gigi Becali regretă salariile imense oferite jucătorilor de la FCSB

Gigi Becali regretă salariile pe care le oferă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că unii jucători câştigă mult mai mult decât ar merita.

Gigi Becali a anuţat că are aşteptări de a jucătorii pe care îi plăteşte cu sume mari. Cel vizat este Florin tănase, care încasează un salariu record pentru Liga 1. Totodată, patronul roş-albaştrilor a declarat că unii jucători nu merită salariile pe care el le oferă, prestaţia lor fiind modestă.

„Cum să dai banii tăi altora? Cum sa dău banii lui Tănase, 30.000 de euro?! Îi dau dacă imi produce mie nişte bani, dacă produce spectacol. Sunt prea mulţi bani, sa dai 4-5 milioane de euro la fotbal, e o nebunie. Dai bani pe care nu-i mai vezi.

Sunt unii jucători care iau 14-15.000 de euro, şi nu merită nici măcar 1500 de euro. Nu vreau să dau nume. Cum să îi dai 15.000, şi când intră, zici că e bezmetic. Dar eu respect contractele, e greşeala mea. Acum nu mai semnez contracte pe 4 sau 5 ani. Acum doar pe 1 an sau 2, sa văd dacă e bun”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Nicolae Dică pe postul de antrenor la FCSB.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”