Închide meniul
NEWS ALERT

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB! Antrenorul nu mai suportă umilinţa, iar ruşinea cu Silkeborg „i-a pus capac”

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2022, 17:20

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB! Antrenorul nu mai suportă umilinţa, iar ruşinea cu Silkeborg i-a pus capac”

Fanii au cerut demisia lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci disputat de FCSB / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

  • Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB, este anunţul şocant venit din tabăra roş-albaştrilor. Antrenorul nu mai suportă umilinţa la care este supus, iar ruşinea cu Silkeborg „i-a pus capac”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Nicolae Dică a fost foarte aproape de a îşi da demisia de la FCSB, după ce a nu a avut putere de decizie. Acesta a îndeplinit „ordinul” lui Gigi Becali, care i-a cerut să meargă cu rezervele în Danemarca.

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB

Gigi Becali i-a promis libertate deplină lui „Dicanio”, dar totul s-a terminat după înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 1-3. Episodul care „i-a pus capac” este cel cu Silkeborg, unde antrenorul a respectat ce i s-a cerut, iar la final tot el a fost criticat.

Reclamă

„Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine.

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Victor Becali: „Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!”

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!” – este anunțul șoc făcut de Victor Becali. Vărul patronului de la FCSB e de părere că se vor lua măsuri radicale în cazul unui nou eșec.

Victor Becali crede ca Nicolae Dică este sub o presiune uriașă la FCSB, mai ales după umilința din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg.

„Păi, naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

Reclamă 4 / 0/3

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă (n.r. întrebat fiind ce se întâmplă cu Nicolae Dică în cazul în care FCSB va pierde partida de la Ploiești, împotriva Petrolului). Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: «Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată”, a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Nicolae Dică: „Ruşinos! Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren!”

Nicolae Dică a intrat în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0. Antrenorul roş-albaştrilor a acceptat cu greu umilinţa din Danemarca, în urma căreia echipa sa a ajuns la golaveraj 1-8 în grupa din Conference League.

Silkeborg – FCSB 5-0 a intrat direct în topul ruşinii din fotbalul românesc. „Planul” lui Gigi Becali nu a funcţionat, iar FCSB s-a făcut de râs cu rezervele. Au încasat cinci goluri fără să tragă niciun şut pe spaţiul porţii.

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0. Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă. Aveam alte șanse. Știam că Silkenborg e o echipă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul ei. La antrenament ne-am pregătit să închidem zona centrală, dar nu am putut face asta.

E clar că ne gândim la campionat. După meciul de campionat, vom vedea cum vom gestiona meciul din Conference League. Chiar mă gândeam acum că poate nu trebuia să las așa mulți jucători acasă. Dar dacă mergeau cu noi ar fi pierdut 3 zile. Ei s-au antrenat la București. Acum trebuie să-i încurajez pe jucători. Nu se termină fotbalul în seara asta. Trebuie să aibă încredere în continuare”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”