Închide meniul

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului: „L-am luat pe Mamut să îi dau ţeapă lui Rotaru!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 0:51

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul FCSB-ului: „L-am luat pe Mamut să îi dau ţeapă lui Rotaru!

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid, scor 0-2. Patronul roş-albaştrilor putea să îl transfere pe croat în perioada în care acesta evolua la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul la FCSB nu s-a mai realizat, iar Marko Dugandzic a marcat la două zile după ce a ajuns la Rapid. Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru giuleşteni, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului

„Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru. Dugandzic se bate acolo. Nu pot lua un atacant când nu ştiu dacă sunt în retragere. Depinde de calificarea în grupele Conference League.

Să îi dau eu banii mei lui Coman, 20.000 de euro pe lună, să dea pasă la portar. Dai călcâie, lasă călcâiele, asta e neputinţa. Ăsta e adevărul, atunci asta e. Dacă e ăsta adevărul, eu mă retrag. Nu las pe nimeni să comande pe banii mei. Dacă asta e atmosfera, plec să vină alţii. Şi pierd şi eu ca Borcea. Cum să comande cineva pe banii mei?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Reclamă

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal. Patronul vicecampioanei a făcut anunţul după Rapid – FCSB 2-0. Acesta va lua decizia dacă echipa sa nu se va califica în grupele UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a rămas fără victorie în Superliga, după eşecul cu Rapid, 0-2. Roş-albaştrii trec printr-o perioadă teribilă, în care au fost învinşi şi de Saburtalo, 0-1, în turul 2 al preliminariilor Conference League.

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Rapid – FCSB 2-0
  • Gigi Becali regretă că a ratat transferul lui Marko Dugandzic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și