Închide meniul

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB! Reverenţă în faţa antrenorului comparat cu Pep Guardiola

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2022, 16:40

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB! Reverenţă în faţa antrenorului comparat cu Pep Guardiola

Toni Petrea şi-a găsit echipă, după ce a retrogradat cu Chindia

Toni Petrea, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB. Antrenorul a fost înlocuit cu Nicolae Dică, însă patronul roş-albaştrilor este în continuare cu gândul la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o recent pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

„Toni Petrea știe să facă posesie. Cu Toni Petrea, echipa avea posesie, dominam jocul cu el. Când a plecat, m-am rugat de el: «Toni, nu pleca, o să te califici, nu e bine să pleci». Când ne-am calificat, chiar l-am sunat: «Mulțumesc pentru ce ai făcut!».

Toni Petrea mi-a spus atunci că o să mai avem timp să lucrăm împreună, dar că ar fi bine să facem un șoc la echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

Reclamă

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Basarab Panduru: „Toni Petrea zici că e Guardiola!”

Basarab Panduru a avut o reacţie genială, după ce Chindia, trupa lui Toni Petrea, a obţinut o nouă victorie în Liga 1. Fostul internaţional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului tehnician de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Recomandări
  • Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB
  • Reverenţă în faţa antrenorului comparat cu Pep Guardiola

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și