Închide meniul

Gigi Becali s-a contrat cu Nicolae Dică din cauza „perlei” Octavian Popescu: „Ce îi ceri, să piardă mingea?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 11:19

Gigi Becali s-a contrat cu Nicolae Dică din cauza „perlei Octavian Popescu: „Ce îi ceri, să piardă mingea?

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB - Anderlecht 0-0

Octavian Popescu, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a răbufnit după ce FCSB a pierdut pe Arena Națională, cu Viking, scor 1-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. S-a contrat cu Nicolae Dică din cauza lui Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera este furios pe prestațiile lui Tavi Popescu din acest sezon. Gigi Becali nu s-a ferit să îl critice din nou pe jucătorul pentru care cerea 50 de milioane de euro.

Gigi Becali s-a contrat cu Nicolae Dică din cauza „perlei” Octavian Popescu

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu antrenorul echipei sale. Nicolae Dică este mulțumit de atacantul de 19 ani, spre surprinderea lui Becali.

Așa este (n.r. că Octavian Popescu a fost sub așteptări în FCSB – Viking 1-2), dar ce pot să fac. Ce pot să fac? El nu e ăla, nu îl recunosc. Probabil că i s-a schimbat și poziția.

Nicolae Dică îmi spune că e mulțumit de Tavi Popescu, că el își face treaba. Că îi face ce cere el. I-am zis: ‘Dar ce îi ceri, să piardă mingea?’„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Octavian Popescu a primit numărul 10 de la Nicolae Dică și a fost titular în meciul cu Viking, de pe Arena Națională. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro a fost schimbat cu Vadim Rață, după 74 de minute de joc.

Tavi Popescu poate primi o sumă uriașă

Octavian Popescu dă un adevărat tun financiar dacă o califică pe FCSB în grupele Conference League. Gigi Becali a dezvăluit prima pe care o va încasa „perla” pe care visează să ia 50 de milioane de euro.

Jucătorii de la FCSB vor încasa bonusuri uriaşe în cazul în care se vor califica în grupele Conference League. Cel mai mult va lua Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că Octavian Popescu are o primă de 30 de mii de euro dacă FCSB se va califica în grupele Conference League. Becali i-a dat deja banii sub formă de împrumut lui Tavi Popescu, pentru a-şi lua maşină. Dacă va îndeplini obiectivul, Becali nu îi va mai cere banii înapoi.

Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câţiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult. I-am dat 30.000 (n.r. – de euro) ca să-şi ia maşină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez şi salariul”, a spus Gigi Becali, înainte de FCSB – Viking.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și