Închide meniul

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Mitriţă! Comparaţie incredibilă cu Lionel Messi: „Tu crezi că treci ca prin brânză?”

Alex Masgras Publicat: 30 octombrie 2023, 16:34

Reclamă
Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Mitriţă! Comparaţie incredibilă cu Lionel Messi: „Tu crezi că treci ca prin brânză?

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Mitriţă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Mitriţă. Patronul celor de la FCSB a urmărit partida dintre Rapid şi Universitatea Craiova, câştigată de giuleşteni cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali consideră că echipa pregătită de Corneliu Papură a fost mult prea lentă, lucru de care Rapid a profitat din plin în meciul disputat în Giuleşti.

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut pe Mitriţă!

Alex Mitriţă este unul dintre jucătorii din meciul Rapid – Universitatea Craiova care nu au fost pe placul lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB fiind de părere că acesta a fost mult prea lent. Becali consideră că numai Lionel Messi ar putea să facă lucrurile încercate de Mitriţă în timpul meciului cu Rapid:

„Ai văzut Rapid aseară ce a făcut? De unde au câștigat? Când nu era mingea la ei, le fura mingea, ăia nu puteau să paseze. Au jucat în mare alergătură și agresivitate, unde era mingea erau câte trei.

Asta a făcut Rapid aseară, când era mingea la ei o lua Mitriță, lentoare, Mitriță crede că el e adevărat, că are viteză, driblează.

Reclamă

Stai mă Mitriță că nu alergi pe o Arenă, pe un culoar și culoarul ăla are jaloane și alea n-au voie să te atace. Tu crezi că treci ca prin brânză?

Aia face numai Messi ce vrea el să facă, dar și Messi, stai puțin că am adversar în față, trec prin el. Probabil, din dorință Mitriță, zic, că el e fotbalist. Din dorință și că colegii lui nu puteau, voia să facă de unul singur, la moment dat era supărat. Așa face jucătorul valoros, se enervează și fuge de unul singur și să dea goluri”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali nu are emoţii înainte de FCSB – Rapid

Chiar dacă Rapid s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, Gigi Becali nu are emoţii înaintea meciului direct de la finalul acestei săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor consideră că echipa lui Cristiano Bergodi nu va mai avea o misiune la fel de uşoară, în condiţiile în care, din punctul său de vedere, echipa sa joacă în viteză. FCSB şi Rapid joacă duminică, în etapa a 15-a din Liga 1.

„Aseară mi-a plăcut de Rapid, dar noi nu suntem Craiova, a jucat prea lent. Parcă erau nu știu, adormiți. Băi, fură mă varza, ei credeau că stai bă, unde te trezești aici.

Joc pe dreapta, păi schimbă bă partea, ca să poți să îi destabilizezi, ce faci joci în aglomerație? Dar, asta, Rapidul care-i treaba, noi jucăm în prea mare viteză, cu noi dacă joacă așa noi îi surclasăm. Cu noi n-au curaj să joace, Petrolul care a jucat cu Craiova extraordinar, cu noi le era frică. Cu noi, cum ai încercat să joci, te-am înțepat, bam bam”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și