Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova 2-0. Funsho şi Borja Valle au adus victoria giuleştenilor! Cum arată clasamentul Ligii 1

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 22:25 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 15:42

Reclamă
Rapid – Universitatea Craiova 2-0. Funsho şi Borja Valle au adus victoria giuleştenilor! Cum arată clasamentul Ligii 1

Rapid - Universitatea Craiova, LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapid – Universitatea Craiova 2-0, în derby-ul etapei a 14-a din Liga 1. Meciul din Giuleşti a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.  Funsho şi Borja Valle au marcat golurile victoriei echipei lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reuşit să se distanţeze la patru puncte de Universitatea Craiova şi ocupă ultima poziţie a podiumului. Alb-vişiniii au 26 de puncte, cu 5 mai puţin decât FCSB.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 31 de puncte
2. CFR Cluj – 27 de puncte
3. Rapid – 26 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 20 de puncte
6. Petrolul – 20 de puncte

Pentru Rapid urmează derby-ul din deplasare cu FCSB. Universitatea Craiova va avea duel cu rivala din oraş, FCU Craiova 1948.

Reclamă

Rapid – Universitatea Craiova 2-0

Min. 90+5: Rapid – Universitatea Craiova 2-0. Final de meci!

Update 22.10: Fanii Rapidului fac „valuri” în Giuleşti. Atmosferă spectaculoasă, după golul lui Borja Valle!

Min. 80: Rapid – Universitatea Craiova 2-0. Borja Valle a înscris primul său gol în Liga 1. A primit o pasă de la Alexandru Stan, iar mingea şutată de el este deviată în poartă de un fundaş advers.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 65: Claudiu Petrila a suferit o accidentare şi a fost schimbat cu Papeau. Jucătorul care a fost autorul assist-ului de la golul lui Funsho a plâns de durere pe marginea terenului.

Min. 63: Şansă uriaşă pentru Universitatea Craiova. Bancu a centrat în careu, mingea a ajuns la Danciu care a şutat în forţă. Horaţiu Moldovan a fost la post şi şi-a salvat echipa.

Min. 53: Alexandru Mitriţă a căzut în careu şi a cerut penalty. Arbitrul a lăsat jocul să continue!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Giuleşti. Rapid conduce la limită, după prima repriză.

Min. 36: Rapid – Universitatea Craiova 1-0! Petrila a avut un sprint senzaţional în flancul stâng, a centrat în mijlocul careului, iar Funsho a fost pe poziţii şi a trimis mingea în poartă!

Min. 31: Ocazie mare pentru olteni! Bancu a centrat din flancul stâng, iar Andrei Ivan a deviat mingea şi a fost aproape să deschidă scorul. Horaţiu Moldovan a intervenit savator.

Reclamă

Min. 28: Borza încearcă un şut din afara careului, dar nu a trimis cadrat. Popescu nu a avut emoţii.

Min. 23: O nouă şansă pentru Andrei Ivan. Şutul său este însă slab şi prins cu uşurinţă de portarul Rapidului.

Min. 19: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan a fost scăpat din marcaj şi a şutat. Mingea a fost deviată de Iacob şi a fost scoasă cu piciorul, in extremis, de Horaţiu Moldovan!

Min. 16: Petrila putea deschide scorul. A şutat în forţă, din interiorul careului. Mingea s-a dus puţin peste transversală.

Min. 10: Ocazie uriaşă a Rapidului. Borja Valle a avut o acţiune în flancul stâng, a centrat în mijlocul careului, dar Funsho a făcut henţ în încercarea de a controla balonul.

Update 20.35: Scenografie specială pregătită de fanii Rapidului.

Min. 1: A început derby-ul din Giuleşti!

Update 19.00: Cristiano Bergodi surprinde în atac. În lipsa lui Albion Rrahmani, îl trimite atacant central pe Borja Valle!

Rapid (4-3-3): H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Albu, Ioniță – Funsho, B. Valle, Petrila
Rezerve: Drăghia, Onea, I. Cristea, Papeau, Cîrjan, Pănoiu, Kait, Dragoș Grigore, Stan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Crețu, Kurtic, Houri, Danciiu, Ivan, Mitriță
Rezerve: Lazar, Căpățînă, Ndong, Raul Silva, Mateiu, Ișfan, Roguljic, A. Trică, Markovic
Antrenor: Corneliu Papură

În momentul de față, gazdele din această seară ocupă poziția a 3-a în Liga 1, cu 23 de puncte obținute după cele 13 partide jucate. De cealaltă parte, elevii lui Corneliu Papură se află pe poziția a 4-a, la doar 1 punct în spatele adversarilor de astăzi.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, meciul care s-a jucat pe stadionul Giulești s-a încheiat cu victoria formației din Bănie, scor 3-2.

Interesant este faptul că echipa pregătită de Cristiano Bergodi nu a mai pierdut niciun meci din luna august. Se întâmpla pe data de 13, atunci când Petrolul Ploiești se impunea, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Rapid.

Rapid, aproape de o mutare surpriză

Este vorba despre un jucător din Sierra Leone, care este legitimat în prezent, în mod surprinzător, la Petrolul 95 Ploiești, în Liga a 4-a! Mijlocașul de doar 17 ani a ajuns în România în această vară, de la Central Parade, o echipă din capitala statului african.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Sallieu Bah a fost în probe la Rapid în ultima săptămână, iar oficialii clubului de sub Podul Grant au fost impresionați de abilitățile acestuia.

În decursul zilei de vineri, Petrolul 95, care este antrenată de Daniel Chiriță, a învins-o pe AFC Brebu cu scorul de 6-1. Tânărul din Sierra Leone a marcat 3 goluri pentru formația din Ploiești, în cadrul meciului respectiv.

„Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a dezvăluit tehnicianul formației din Liga a 4-a, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” Vezi toate știrile
Citește și