Închide meniul

Gigi Becali s-a decis şi mută de urgenţă pentru câştigarea titlului! Cele două transferuri pe care le forţează patronul FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 16:54

Reclamă
Gigi Becali s-a decis şi mută de urgenţă pentru câştigarea titlului! Cele două transferuri pe care le forţează patronul FCSB-ului

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali anunţă că s-a decis şi mută de urgenţă pentru câştigarea titlului. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că vrea să facă două transferuri pentru a fi sigur că nu va suferi o nouă dezamăgire. Omul de afaceri aşteaptă deschiderea perioadei de mercato din această iarnă pentru a aduce întăriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB tocmai s-a încurcat cu FC Voluntari, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au înregistrat prima remiză „albă” din această ediţie a Ligii 1. La nici 24 de ore distanţă, Becali le-a transmis fanilor că e decis să aducă un atacant. Vrea concurenţă pentru Andrea Compagno, cel care a fost schimbat în minutul 64 cu David Miculescu.

Gigi Becali s-a decis şi mută de urgenţă pentru câştigarea titlului

Accidentarea suferită de Florinel Coman l-a făcut pe Gigi Becali să se gândească şi la aducerea unei extreme stânga. Florin Vulturar caută soluţii în Africa de Sud.

Gigi Becali luase în calcul să îl titularizeze pe Dorin Rotariu pe postul de atacant central, dar s-a răzgândit înaintea disputei cu FC Voluntari. Noul transfer al vicecampioanei a jucat în flancul drept. A fost schimbat după 45 de minute cu Alexandru Băluţă.

Nu prea am găsit atacant. O să luăm un atacant valoros. Noi avem nevoie cu un atacant. Noi dacă jucam de la început cu Băluță și cu Ovidiu Popescu era 3 sau 4-0 la pauză. De Băluță îmi place și în centru, că pune presiune, dar îmi place și în dreapta, că face fază defensivă. Se fac incursiuni când nu e Băluță.

Reclamă

Nu are cum să lipsească din teren Băluță. E foarte bun. Nu mai merge fotbalul ca înainte. Fotbalul e viteză. Când joci în viteză, dai repede gol. Să vedem în stânga dacă luăm ceva„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. CFR Cluj se poate apropia la un singur punct de FCSB dacă o învinge pe Oţelul, în ultimul meci al etapei a 13-a.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 13 meciuri – 30 de puncte
2. CFR Cluj – 12 meciuri – 26 puncte
3. Rapid – 13 meciuri – 23 de puncte
4. Universitatea Craiova – 13 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 13 meciuri – 19 puncte
6. Petrolul – 13 meciuri – 19 puncte
7. Farul – 12 meciuri – 19 puncte

Gigi Becali, anunț despre lupta pentru titlu: „Rapid nu mai contează!”

Potrivit lui Gigi Becali, principala adversară a celor de la FCSB, în lupta pentru titlu, este Universitatea Craiova. Totuși, echipa lui Mihai Rotaru este într-o formă slabă și a pierdut ultimul meci din campionat, acasă, cu Petrolul Ploiești.

Un punct e un câştig, faţă de Craiova. Cu ei ne batem. Să vedem astăzi. Rapid nu mai contează. Craiova a pierdut, noi am câştigat un punct. Dacă CFR ia bătaie, pentru noi e un câştig. Rapidul a făcut egal cu UTA. Mă aşteptam să facă un egal. Să câştige UTA era mai greu. Mie îmi place Petrolul.

Venisem de la mănăstire, eram obosit. Mi-a zis Mihai Stoica când o să mă trezesc o să văd 1-0 Musi. Nu mă aşteptam, dar mizam. Nu mă aşteptam la Craiova. Credeam că o să câştige Craiova meciul”, a declarat Gigi Becali.

Pentru FCSB urmează duelul cu Petrolul. Roş-albaştrii vor juca apoi, în Liga 1, cu Rapid, FCU Craiova şi Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și