Închide meniul

Gigi Becali, anunț uluitor despre lupta pentru titlu: „Rapid nu mai contează!”

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 14:12

Reclamă
Gigi Becali, anunț uluitor despre lupta pentru titlu: Rapid nu mai contează!”

Gigi Becali, anunț uluitor despre lupta pentru titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor despre lupta pentru titlu. Patronul celor de la FCSB a exclus-o pe Rapid din cursa pentru titlul de campioană a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 13-a din prima ligă, FCSB a remizat, pe teren propriu, 0-0 cu FC Voluntari. Adversarele vicecampioanei, Rapid și Universitatea Craiova au pierdut ocazia de a se apropia de lider (Rapid a remizat, 2-2 cu UTA, în timp ce oltenii au pierdut 1-3 cu Petrolul). Singura contra-candidată care se mai poate apropia de liderul FCSB este CFR Cluj, care se va duela în această seară cu Oțelul Galați.

Gigi Becali, anunț uluitor despre lupta pentru titlu. Cu ce echipă se luptă vicecampioana

Potrivit lui Gigi Becali, principala adversară a celor de la FCSB, în lupta pentru titlu, este Universitatea Craiova. Totuși, echipa lui Mihai Rotaru este într-o formă proastă și a pierdut ultimul meci din campionat, în mod surprinzător, cu Petrolul Ploiești.

Astfel, patronul vicecampioanei a exclus-o din lupta pentru titlu pe Rapid, care ocupă, în momentul de față, locul al 3-lea. De asemenea, latifundiarul din Pipera a menționat faptul că îi admiră pe „lupii galbeni” pentru felul în care joacă.

„Un punct e un câştig, faţă de Craiova. Cu ei ne batem. Să vedem astăzi. Rapid nu mai contează. Craiova a pierdut, noi am câştigat un punct. Dacă CFR ia bătaie, pentru noi e un câştig. Rapidul a făcut egal cu UTA. Mă aşteptam să facă un egal. Să câştige UTA era mai greu. Mie îmi place Petrolul.

Reclamă

Venisem de la mănăstire, eram obosit. Mi-a zis Mihai Stoica când o să mă trezesc o să văd 1-0 Musi. Nu mă aşteptam, dar mizam. Nu mă aşteptam la Craiova. Credeam că o să câştige Craiova meciul”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat”! Ce jucător va fi de acum titular

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari. Patronul FCSB le-a dat ordin lui Elias Charalambous şi celorlalţi din staff să înceapă de acum titular cu Alexandru Băluţă.

Becali a admis că greşeala cu Lixandru la mijloc îi aparţine. A spus că acesta nu va mai juca în linia mediană.

Reclamă 4 / 0/3

„Greşeala a fost a mea cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. Am încercat. Experienţe, ca să găsim formula ideală.

Lixandru nu va mai juca la mijloc. Am greşit iar, pe asta nu am greşit-o eu, ci ei, cu Compagno. Ne consultăm. Au zis că e în mare formă Compagno. ‘Bine, bă, jucaţi cu Compagno’.

Băluţă e un câştig. Dacă jucam cu el din prima aveam mai multă viteză”, a spus Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru, după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și